Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα 1-0: Η γκάφα του Γκαζανίγκα έκρινε το παιχνίδι (vid)
Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε κοντά στην γκέλα στην πρεμιέρα της στο Champions League, αλλά το γκολ του Μέντες στις καθυστερήσεις από το ολέθριο λάθος του Γκαζανίγκα της έδωσε τη νίκη.
Μία ανάσα μακριά από έναν πολύ σπουδαίο βαθμό έφτασε η Χιρόνα, στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία, ωστόσο το γκολ του Μέντες στο 90′, λύτρωσε την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.
Μοιραίος στο φινάλε για τους Ισπανούς ο Πάουλο Γκαζανίγκα, που ενώ ήταν εκείνος που με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθια την ομάδα του, στο τέλος δέχθηκε ένα «φτηνό» γκολ, με την μπάλα να του φεύγει μέσα από τα χέρια.
Οι Παριζιάνοι ήταν εκείνοι που είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες στο ματς και σε μεγάλο βαθμό θα πήρωναν την αστοχία τους, αν τελικά δεν ερχόταν το δώρο του τερματοφύλακα της Χιρόνα στο φινάλε. Ο Ντεμπελέ, ο Κόλο Μουανί και ο Χακίμι είδαν και οι τρεις την μπάλα είτε να περνάει άουτ σε μεγάλες ευκαιρίες, είτε τον Γκαζανίγκα να έχει την απάντηση.
Στο 54’ ο Ντεμπελέ βγήκε πίσω από το κέντρο ολομόναχος απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα ο Κρέιτσι να τον προλάβει και με υπέροχο τάκλιν να του πάρει την μπάλα πριν εκτελέσει.
Ο Κόλο Μουανί έκανε εκπληκτική ενέργεια στο 83′ και βγήκε φάτσα με το τέρμα αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Χακίμι από καλή θέση εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Γκαζανίγκα. Εν τέλει με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Νούνο Μέντες έκανε ένα γύρισμα προς την εστία της Χιρόνα και ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν υπολόγισε καλά χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του για το 1-0 των Γάλλων.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Volley League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.