
Γεμίζει το «Καραϊσκάκης» για την Εθνική – Έφυγαν πάνω από 17.000 εισιτήρια
Περισσότερα από 17.000 χιλιάδες εισιτήρια έχουν διατεθεί για την αποψινή αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Φινλανδία.
Η Εθνικής Ελλάδος υποδέχεται απόψε (21:45) τη Φινλανδία για την πρεμιέρα της στο Nations League και την πρώτη εμφάνιση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο.
Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, έχουν διατεθεί περισσότερα από 17.000 εισιτήρια κι αναμένεται στις επόμενες ώρες να κλιμακωθεί η πώληση, στην επιστροφή της «γαλανόλευκης».
Θυμίζουμε πως η Ελλάδα συμμετέχει στον 2ο όμιλο του League B της διοργάνωσης με την Ιρλανδία και την Αγγλία να τον συμπληρώνουν. Την Τρίτη η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία εκτός έδρας, ενώ στην επόμενη διακοπή θα ταξιδέψει στην Αγγλία (10/10).
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του απόψε, τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
- Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Νικήτα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα
- Το «Optansia & Guerrilla» έρχεται στο θέατρο Αργώ
- Από τον Άιχμαν στους «νέους Nαζί»: Η συζήτηση για τη θανατική ποινή στο Ισραήλ παίρνει νέα τροπή
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αυτά είναι τα έξι «μυστικά» για καλή ψυχική υγεία
- Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Πίσω από το «παραβάν» της συνταγματικής αναθεώρησης επιχειρεί ο Μητσοτάκης να κρύψει τη δυσαρέσκεια των βουλευτών




