Νατάσσα Μποφίλιου: «Μου έλεγαν πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια, δεν μπορείς να προχωρήσεις»
Πώς αντδρά η Νατάσσα Μποφίλιου στα αρνητικά σχόλια. Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται άγνωστα περιστατικά και σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της.
Η Νατάσσα Μποφίλιου ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και τις συναυλίες της βρήκε λίγο χρόνο για καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφο της και τους φίλους της.
Η γνωστή ερμηνεύτρια έδωσε μια συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές στη διαδρομή της,
Τα πρώτα χρόνια για τη Νατάσσα Μποφίλιου
«Eιδικά τα πρώτα χρόνια, γιατί θεωρούσα ότι αυτό με οχυρώνει. Τώρα το συνειδητοποιώ. Επίσης, ένας από τους λόγους που άρχισα να βρίζω σε μεγάλη ηλικία ήταν για να με διαχωρίζω από τις ταμπέλες. Δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως το κοριτσάκι», δηλώνει η Νατάσσα Μποφίλιου.
«Ένας συνθέτης μου είπε μια φορά: εσύ είσαι πολύ διαφορετική, δεν κάνεις ποτέ ματάκια. Μου πήρε 15 χρόνια να καταλάβω τι εννοούσε, ότι οι γυναίκες κάνουν ναζάκια. Ο συγκεκριμένος με καταπρόσβαλε ως γυναίκα, κάνοντάς μου όμως ένα κοπλιμέντο», περιγράφει στη συνέχεια.
«Η μάνα μου μού λεγε: θα λες δεν το δέχομαι, αρνούμαι. Κουβαλούσα για πολλά χρόνια έναν θυμό, που μου ήταν μεγάλο βάρος. Ήμουν πολύ θυμωμένη, γι’ αυτό και δεν απόλαυσα πολλά υπέροχα πράγματα που μου συνέβησαν», εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου.
Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα γενικά
«Το πιο φοβερό ήταν να ακούς ανθρώπους της δουλειάς να σου λένε: πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις. Όταν είσαι παιδάκι, δεν μπορείς να το καταλάβεις αλλά σίγουρα σου αφήνει μια πληγή. Άκουσα πολλά εκείνη την περίοδο αλλά όλο αυτό με πείσμωνε», αναφέρει σε άλλο σημείο η Νατάσσα Μποφίλιου.
- Ο ρόλος της Ελλάδας στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι κινήσεις μέσω αμυντικής διπλωματίας
- Πόλεμος στο Ιράν: Γιατί κορυφαίοι traders πετρελαίου δεν επωφελήθηκαν από την αναταραχή στην αγορά
- Πρεστιάνι: «Τιμωρήθηκα χωρίς αποδείξεις»
- The Expla-in Project| ΠΑΣΟΚ στην αντεπίθεση: Πώς ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές στριμώχνουν διπλά την κυβέρνηση
- Lifestyle trends 2026: Μικρές αλλαγές που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα
- Ανδρουλάκης; Αυτην την παρακμή θα τη σταματήσουμε μαζί – Πανικόβλητη η κυβέρνηση από τις απειλές του Ντίλιαν
- Έριν Ο Κόνορ: Καταγγέλλει το Instagram για τη γυμνή μητρότητα
- Έκρηξη στην Κυψέλη: Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από πολυκατοικία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442