
Ολυμπιακός: Παλεύει για το «μπαμ» με Ατανασίεβιτς
Μετά την αποχώρηση του Τόνσεκ Στερν ο Ολυμπιακός ψάχνει την υπέρβαση με τον Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς
Ο Τόνσεκ Στερν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Τουρκία και πλέον οι Πειραιώτες κοιτούν την επόμενη μέρα και το πώς θα ενισχυθούν. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν το «μπαμ» με έναν σπουδαίο παίκτη όπως ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να μεταγραφεί στους Πειραιώτες.
Η περίπτωση του Ατανασίεβιτς εξεταζόταν σοβαρά εδώ και καιρό από τον Ολυμπιακό και οι διαπραγματεύσεις προκειμένου ο Σέρβος με το σπουδαίο βιογραφικό να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες στην Ευρώπη.
Για αυτό και αρκετά «βλέμματα» είναι στραμμένα επάνω του. Μεταξύ αυτών, τουρκικές ομάδες προσπαθούν να τον προσεγγίσουν καλύτερα, τις τελευταίες ώρες, έχοντας ως κριτήριο το γεγονός ότι η γυναίκα του Ατανασίεβιτς παίζει βόλεϊ εκεί.
Στερν: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου»
«Φίλοι του Ολυμπιακού, πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα, φορώντας αυτήν τη φανέλα. Την ιστορική και βαριά φανέλα αυτού του τεράστιου συλλόγου! Κατακτήσαμε μαζί τίτλους, πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες, έζησα στιγμές που δεν θα ξεχάσω. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Δεν ήταν εύκολο. Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη, από τις πιο δύσκολες που έχω πάρει ποτέ… Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου.
Τόσο για όσα έζησα μαζί του, αυτά τα δύο χρόνια, όσο και γιατί σεβάστηκε την καριέρα και την επιθυμία μου! Κάποια πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, έτσι είναι ο αθλητισμός και η ζωή. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, μέσα από την καρδιά μου! Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που μου έδειξε. Θα παρακολουθώ την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα, σε αυτή την ιστορική σεζόν των 100 χρόνων. Εύχομαι να συναντηθούν οι δρόμοι μας ξανά».
- Γεραπετρίτης: Ιδιαίτερα σημαντική η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας – Τι είπε για «σκιώδη στόλο» και Στενά του Ορμούζ
- Vita: Το νέο τεύχος κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Κατάστημα τροφίμων kosher στο βόρειο Λονδίνο τυλίχθηκε στις φλόγες
- Κεσσές: Σκυταλοδρομία συγκάλυψης για τις υποκλοπές – Προβληματική η ανάθεση της υπόθεσης από τον Τζαβέλλα στον Μπακέλα
- Ουγγαρία: Οι βουλευτές ψήφισαν κατά της αποχώρησης της χώρας από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
- Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Survivor για ξυλοδαρμό ανηλίκου



