Ήττα της Εθνικής από την Ιταλία (11-5)
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση με 11-5 από την Ιταλία.
Με ήττα 11-5 από την Ιταλία συνέχισε τη παρουσία της στο διεθνές τουρνουά Waterpolo Cup στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.
Η Ελλάδα στα άλλα δυο ματς που έδωσε, επικράτησε 13-9 της Γαλλίας και ηττήθηκε 14-7 από την Αυστραλία.
Αύριο Παρασκευή 12/7 στις 15:30 αντιμετωπίζει σε αγώνα κατάταξης τη Γαλλία.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει μεθαύριο από την Ολλανδία και την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσει τη προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ.
Στην αποστολή η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου έχει τις : Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Ελληνιάδη, Σάντα, Διαμαντοπούλου.
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots




