Ο Βιρτς έκανε το 1-1 για τους Γερμανούς στο 89′ και… παράταση (vids)
Μένουν ζωντανοί για την πρόκριση οι Γερμανοί που με το γκολ του Βιρτς (89′) ισοφαρίζουν και στέλνουν το ματς στην παράταση.
Η Ισπανία πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με την Γερμανία για τους «8» του Euro 2024, με τον Ντάνι Όλμο στο 51ο λεπτό, μετά από ασίστ του Γιαμάλ. Όμως ο Βιρτς είχε άλλη άποψη και με το γκολ του στο 89ο λεπτό έστειλε το ματς στην παράταση.
Έγινε η σέντρα στη μεγάλη περιοχή, ο Κίμιχ πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα βρέθηκε μπροστά στον Βιρτς που με σουτ από την μικρή περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ουνάι Σιμόν.
Δείτε το 1-1 από τον Βιρτς:
Ο Γιαμάλ, με την τρίτη του ασίστ στο τουρνουά, έστρωσε τη μπάλα στον Όλμο που ήρθε με φόρα έξω από την περιοχή των Γερμανών και εκτέλεσε τον Νόιερ με πλασέ στην κίνηση.
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
- Στόλισαν… αυτοκίνητα και έγιναν viral στο Ηράκλειο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Μύρο (Χιλετζάκη;) «που έχει πάρει πεντεκοσάρι στην πάρτη του» αναφέρεται ο Φραπές σε συνομιλία
- H Τέιτ ΜακΡέι μιλά για τις φυλλάδες που «κρεμούν στα μανταλάκια» τις τολμηρές τραγουδίστριες
- Τεχνητή νοημοσύνη: Τώρα που αντικαθιστά τους εργαζόμενους, μάλλον θα πρέπει να πληρώσει και φόρους

