Ισπανία – Γερμανία: Ο λόγος που δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Κουκουρέγια (vid)
Αυτός είναι ο λόγος σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της UEFA που η επίμαχη φάση με τον Κουκουρέγια στο Ισπανία – Γερμανία δεν ήταν πέναλτι.
Η Ισπανία έκλεισε το… σπίτι της οικοδέσποινας Γερμανίας με το γκολ του Μερίνο στο 120ό λεπτό της παράτασης και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro 2024.
Ωστόσο ξ φάση που όλοι συζητούν, είναι το χέρι του Κουκουρέγια, που δεν δόθηκε πέναλτι με τον διαιτητή και το VAR να συμφωνούν ότι δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη φάση.
UEFA’s pre-tournament briefing on handballs gave a specific example just like Marc Cucurella, saying it should NOT be a handball penalty.
Arm close to the side, pointing predominantly down/vertically, and/or a position behind line of the body. #ESPGER #Euro2024
— Dale Johnson (@DaleJohnsonESPN) July 5, 2024
- Συρία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον αλ Σάρα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων
- Η μεσαία τάξη στις ΗΠΑ ξοδεύει περισσότερα
- Χερσώνα: Παιδί σκοτώθηκε από πλήγμα ουκρανικού drone – Ρωσική επίθεση στη Νικόπολ, γυναίκα έχασε τη ζωή της
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- Η Oura παρουσιάζει το μικρότερο «έξυπνο δαχτυλίδι» στον κόσμο με νέες λειτουργίες υγείας

