Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία
Αλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είδε το φως της δημοσιότητας, με θύτη δημοσιογράφο της ΕΡΤ
Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά από καταγγελία της συντρόφου του, για ενδοοικογενειακή βία.
Η γυναίκα, επίσης, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ κατήγγειλε ότι την χτύπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά η καταγγελία έγινε σήμερα από τη δημοσιογράφο στη ΓΑΔΑ και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Επισημαίνεται ότι ο συλληφθείς δημοσιογράφος εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη στον εισαγγελέα.
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Γιώργος Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου
- Συνελήφθη 22χρονος – Έτρεχε με 167 χλμ στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών
- Eurocup Γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «16»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442