Oι 11άδες στο Γερμανία – Ουγγαρία (pic)
Οι επιλογές των Νάγκελσμαν και Ρόσι για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ουγγαρία για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2024.
Η εθνική Γερμανίας κοντράρεται με την Ουγγαρία (19:00, ΕΡΤ1) στο πλαίσιο της δεύτερη αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro 2024, με τους οικοδεσπότες να θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την πρόκριση στα νοκ-άουτ του τουρνουά και τους Μαγυάρους να ψάχνουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα.
Χωρίς εκπλήξεις οι 11άδες των δύο ομάδων.
Λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς, Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Μάρκο Ρόσι, έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες που επέλεξαν για την αναμέτρηση της MHPArena της Στουτγκάρδης με τους δύο προπονητές να μην προχωρούν σε εκπλήξεις.
Αναλυτικά οι 11άδες:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ, Άντριχ, Κρόος, Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς, Χάβερτς
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Φιόλα, Ορμπάν, Ντάρνταϊ, Μπόλα, Νάγκι, Σέφερ, Κέρκεζ, Σαλάι, Σομποσλάι, Βάργκα
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
ℹ Start-XI @DFB_Team vs. Ungarn. 📋 #EURO2024 | #GERHUN | #GER pic.twitter.com/fcAIHsmuKB
— UEFA EURO 2024 DE (@EURO2024DE) June 19, 2024
- Το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά την «τετραγωνική ρίζα του Brexit»
- Eurovision, πολιτική και γεωπολιτική
- «Παγκόσμια κρίση»: Εκτόξευση του αριθμού των γυναικών στις φυλακές – Άθλιες συνθήκες, βία και εκμετάλλευση
- Βρετανία: Κλειστά σχολεία και υποχρεωτική η χρήση μάσκας – «Σαν την εποχή της πανδημίας»
- Με σεβασμό στην ιστορία: Οι Αποθήκες 1 και 3 του λιμανιού Αλεξανδρούπολης απέκτησαν ονοματεπώνυμο
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ο «πονοκέφαλος» του Τσάμπι Αλόνσο – Έχει… ξεμείνει από αμυντικούς ενόψει Αλαβές (pic)



