Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του Σλοβενία – Δανία, για την πρώτη αγωνιστική του Γ’ ομίλου του Euro 2024 και πριν από λίγο οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν τις επιλογές της αναφορικά με τις αρχικές ενδεκάδες.
Βασικοί για τους Σλοβένους οι Σπόραρ και Τσέριν του Παναθηναϊκού, ενώ οι Δανοί ξεκινούν με τους αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικσεν και Χόιλουντ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την απίθανη επίδοσή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και δήλωσε έτοιμος ακόμη και για να ξεπεράσει τον ανίκητο Αρμάντ Ντουπλάντις.
Πρώτο τρίποντο της Κηφισιάς το 2026 για το πρωτάθλημα της Super League. Προηγήθηκε στο 13' και άντεξε μέχρι το τέλος. Σε πτώση ο Λεβαδειακός που αγνοεί τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι