Η Ολλανδία το έψαξε πολύ και κατάφερε στην τελική ευθεία της αναμέτρησης να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Πολωνία.
Ο Ακέ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Βέγκχορστ με τρομερό τελείωμα στην κίνηση νίκησε τον Σέζνι για το 2-1 στο 83′ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.
Ο Κέντρικ Ναν πέταξε… καρφιά για το παιχνίδι του Σάσα Βεζένκοφ, γράφοντας σε διαδικτυακό σχόλιο ότι ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού βοηθιέται από τους διαιτητές.