Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε οπαδούς της Σερβίας και της Αγγλίας υπήρξε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Γκελζενκίρχεν, με την αστυνομία να επεμβαίνει.
Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, λίγες ώρες πριν τον αγώνα Αγγλίας – Σερβίας για το Euro 2024, Άγγλοι χούλιγκανς επιτέθηκαν σε Σέρβους οπαδούς, οι οποίοι αντέδρασαν με ρίψεις μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων.
Ωστόσο, η αστυνομία επενέβη άμεσα με περισσότερους από 50 αστυνομικούς να καταστέλλουν τις αναταραχές και να απομονώνουν τους Σέρβους για ασφάλεια. Παράλληλα, διεθνή δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες και από τις δύο πλευρές.
Δείτε εικόνες από τα επεισόδια:
? La policía ha tenido que intervenir tras un lanzamiento de botellas de varios encapuchados
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.