
The Bear: Το τρέιλερ της αγαπημένης σειράς που επιστρέφει στις 27 Ιουνίου
Η βραβευμένη σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Hulu στις 27 Ιουνίου.
Η σειρά «The Bear» του FX, η οποία ανακηρύχθηκε «Τηλεοπτικό Πρόγραμμα της Χρονιάς» από το AFI για δύο συνεχόμενα έτη, έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή στα βραβεία για τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο της, οι οποίοι έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τους κριτικούς.
Η πρωτότυπη σειρά δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Joanna Calo, Josh Senior, Cooper Wehde, Tyson Bidner, Matty Matheson και Hiro Murai. Η Courtney Storer εκτελεί χρέη εκτελεστικής συμπαραγωγού και μαγειρικού παραγωγού.
Στο Disney+ θα βρείτε ήδη διαθέσιμους τους δύο πρώτους κύκλους
Η πρώτη σεζόν απέσπασε δέκα βραβεία Emmy, μεταξύ των οποίων το Βραβείο Εξαιρετικής Κωμικής Σειράς και βραβεία ερμηνείας για τους Γουάιτ, Μος-Μπάκρακ και Εντέμπιρι. Κέρδισε επίσης τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, με βραβεία υποκριτικής για τους White και Edebiri και το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς – Μιούζικαλ ή Κωμωδία το 2024.
Οι νέοι πρωταγωνιστές
Οι Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, Έγιο Εντέμπιρι και Έμπον Μος-Μπάκρακ πρωταγωνιστούν στη νέα σεζόν που επιστρέφει στις μικρές οθόνες τον επόμενο μήνα.

Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο
«Καθώς ο σεφ-θαύμα, τον οποίο υποδύεται ο Άλεν Γουάιτ, ανοίγει το νέο εστιατόριο μαζί με τη Σίντνεϊ (Εντέμπιρι) και τον Ρίτσι (Μος-Μπάκρακ), οι τρεις τους βρίσκονται και πάλι σε σύγκρουση».
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης; Η αινιγματική μαντινάδα από τα Σφακιά
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
- Σαραγόσα: Τριπλασιάστηκαν τα καμένα εδάφη από τη φωτιά – «Ο κίνδυνος εξάπλωσης παραμένει πολύ υψηλός»
- Λέκκας για Κυψέλη: Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση – Δεν τίθεται ζήτημα στατικής επάρκειας των κτιρίων



