Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Kinds of Kindness: Ο Τζο Άλγουιν λέει ότι ήταν «αδύνατο» να μπει στο μυαλό του Γιώργου Λάνθιμου

Kinds of Kindness: Ο Τζο Άλγουιν λέει ότι ήταν «αδύνατο» να μπει στο μυαλό του Γιώργου Λάνθιμου

«Απλώς τον εμπιστεύομαι» δήλωσε ο ηθοποιός για τον σκηνοθέτη της ταινίας «Kinds of Kindness», Γιώργο Λάνθιμο.

Ο Τζο Άλγουιν προωθεί την τελευταία του ταινία.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2024 των Καννών το Σάββατο 18 Μαΐου, ο 33χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στη νότια Γαλλία για την πρεμιέρα της ταινίας Kinds of Kindness, μίλησε για τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο.

Τα σχόλια του Άλγουιν και η παρουσία του στο 77ο ετήσιο κινηματογραφικό γεγονός, έρχονται ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του The Tortured Poets Department της πρώην του Τέιλορ Σουίφτ, το οποίο η τραγουδίστρια προανήγγειλε ως ένα άλμπουμ χωρισμού που τη βλέπει να εξερευνά τα πέντε στάδια του σπαραγμού: άρνηση, θυμός, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη και αποδοχή

Όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί να εισχωρήσει στην ψυχική κατάσταση του Λάνθιμου, ο Όλγουιν παραδέχτηκε με ειλικρίνεια: «Είναι αδύνατο».

«Απλώς τον εμπιστεύομαι», συνέχισε. «Διαβάζοντας το σενάριο, είναι αλλόκοτο και παράξενο και τρελό και ιδιαίτερο, φυσικά, αλλά αν προσπαθήσεις να το αναλύσεις πάρα πολύ, νομίζω ότι θα κολλήσεις».

View this post on Instagram

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn)

«Ένας από τους λόγους που αγαπώ την ταινία του είναι ότι την αισθάνεσαι πρώτα, αντί να προσπαθείς να την αποκωδικοποιήσεις με το μυαλό», πρόσθεσε ο Όλγουιν. «Και έτσι απλά εμπιστεύομαι τον κόσμο που χτίζει και ακολουθώ όποια κατεύθυνση μου δίνει και νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εκεί».

«Δεν αισθάνεται άνετα στο προσκήνιο»

Τα σχόλια του Άλγουιν και η παρουσία του στο 77ο ετήσιο κινηματογραφικό γεγονός, έρχονται ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του The Tortured Poets Department της πρώην του Τέιλορ Σουίφτ, το οποίο η τραγουδίστρια προανήγγειλε ως ένα άλμπουμ χωρισμού που τη βλέπει να εξερευνά τα πέντε στάδια του σπαραγμού: άρνηση, θυμός, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη και αποδοχή.

Από το ντεμπούτο του στις 19 Απριλίου, οι ακροατές έχουν εντοπίσει διακριτικές αναφορές στον σταρ της Harriet και τη σε μεγάλο βαθμό ιδιωτική τους σχέση σε διάφορα κομμάτια, όπως τα «So Long, London», «But Daddy I Love Him» και «I Can Do It with a Broken Heart».

View this post on Instagram

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn)

Ενώ η 34χρονη Σουίφτ έχει έκτοτε συνάψει μια σχέση με τον Travis Kelce των Kansas City Chiefs, και είναι επικεφαλής της περιοδείας Eras Tour, ο Άλγουιν παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό απών από τη δημοσιότητα τον τελευταίο χρόνο.

Μια πηγή δήλωσε πρόσφατα στο PEOPLE ότι «δεν αισθάνεται άνετα στο προσκήνιο», προσθέτοντας ότι ο Αλουίν έχει «επικεντρωθεί στη δουλειά» (με το προφίλ του στο IMDb να αναφέρει δύο επιπλέον επερχόμενα έργα, το «The Brutalist» και το «Hamlet», που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της μετα-παραγωγής) και ότι «βγαίνει ραντεβού και είναι ευτυχισμένος».

Η σύνοψη της ταινίας

«Ένας τρίπτυχος μύθος, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του- έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που αγνοείται στη θάλασσα έχει επιστρέψει και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος- και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης».

*Με πληροφορίες από: People

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024