Σάββατο 01 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λάνθιμος, Έμα Στόουν και όλο το καστ του «Kinds of Kindness» μαζί στο κόκκινο χαλί των Καννών

Γιώργος Λάνθιμος, Έμα Στόουν και όλο το καστ του «Kinds of Kindness» μαζί στο κόκκινο χαλί των Καννών

Το «Kinds of Kindness», είναι η τελευταία ταινία της Έμα Στόουν με τον σπουδαίο σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο.

Η Έμα Στόουν, ο Τζο Όλγουιν και οι υπόλοιποι συντελεστές βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2024 για να γιορτάσουν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Kinds of Kindness»
του Γιώργου Λάνθιμου.

«Αγαπώ τον Τζο. Έπρεπε να κάνουμε μερικά πολύ σκοτεινά πράγματα σε αυτό το έργο, οπότε ήταν εξαιρετικά ανακουφιστικό να είμαι μαζί του, επειδή είναι ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που θα συναντήσεις ποτέ»

Η Στόουν και ο Άλγουιν εμφανίστηκαν μαζί με τους συμπρωταγωνιστές τους Γουίλεμ Νταφόε, Τζέσι Πλέμονς και πολλούς ακόμη στο κόκκινο χαλί την Παρασκευή 17 Μαΐου, καθώς η νέα τους ταινία με σκηνοθέτη τον Γιώργο Λάνθιμο έκανε πρεμιέρα στις Κάννες.

Φωτογραφία: Reuters

Οι στιγμές τους στο κόκκινο χαλί

Η βραβευμένη – προσφάτως – με Όσκαρ, Στόουν, εθεάθη να χαμογελάει με ένα λαμπερό μπορντό φόρεμα Louis Vuitton με βαθύ ντεκολτέ, ενώ ο Νταφόε, ο Πλέμονς και ο Όλγουιν φόρεσαν ποικίλες αποχρώσεις του μπλε στο χαλί.

Η Στόουν χόρεψε δίπλα στον Νταφόε και αστειεύτηκε με την Μάργκαρετ Κουάλεϊ, η οποία επίσης συμπρωταγωνιστεί στην ταινία, ενώ ο Όλγουιν εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος ανεβαίνοντας τη διάσημη σκάλα με το κόκκινο χαλί ανάμεσα σε πλήθος φωτογράφων. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, εμφανίστηκε επίσης με το στο καστ των σταρ του.

Το Kinds of Kindness είναι η δεύτερη φορά που η Στόουν και ο Όλγουιν συνεργάζονται σε ταινία του Λάνθιμου, αφού προηγουμένως είχαν εμφανιστεί το 2018 στην ταινία «Η Ευνοούμενη» (The Favourite).

Η Στόουν πρωταγωνίστησε επίσης στην πιο πρόσφατη ταινία του σκηνοθέτη Poor Things, στην οποία συμμετείχαν επιπλέον οι ηθοποιοί του Kinds of Kindness Νταφόε και Κουάλεϊ.

Φωτογραφία: Reuters

Η σύνοψη της ταινίας

Η Στόουν, αναφέρθηκε πρόσφατα στη συνεργασία της με τον Τζο Άλγουιν σε ένα δελτίο τύπου για το Kinds of Kindness.

«Αγαπώ τον Τζο. Έπρεπε να κάνουμε μερικά πολύ σκοτεινά πράγματα σε αυτό το έργο, οπότε ήταν εξαιρετικά ανακουφιστικό να είμαι μαζί του, επειδή είναι ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που θα συναντήσεις ποτέ», δήλωσε.

Φωτογραφία: Reuters

Οι iconic Χάντερ Σάφερ και Χονγκ Τσάου αλλά και ο Μαμουντού Αθί, που συμμετέχουν στην ταινία Kinds of Kindness, εμφανίστηκαν επίσης στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Η σύνοψη της ταινίας Kinds of Kindness είναι: «ένα τρίπτυχο μύθο, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του- έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που αγνοείται στη θάλασσα έχει επιστρέψει και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος- και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης».

*Με πληροφορίες από: The People

Sports in

Τι ενώνει και τι χωρίζει τους Κρόος και Ρόις πριν το φινάλε! (pics)

Ο Τόνι Κρόος και ο Μάρκο Ρόις έχοντας φτάσει στα 35, ανακοίνωσαν ότι αποχαιρετούν τους συλλόγους που έκαναν μεγάλη καριέρα, σε ένα ιστορικό ματς και για τους δύο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Ιουνίου 2024