Σάββατο 01 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
H Sophie Turner μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Joe Jonas – «Ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου»

H Sophie Turner μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Joe Jonas – «Ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου»

Ένα όχι και τόσο αναίμακτο διαζύγιο, εξιστορημένο μέσα από την πλευρά της Turner.

Το Hollywood είναι μια μικρή προέκταση της κοινωνίας, με πολύ περισσότερο δράμα, φήμη, πλούτο και πολυτέλεια. Αυτή τη φορά, στο προσκήνιο μπαίνει η ηθοποιός Sophie Turner, η οποία μίλησε πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο διαζύγιο της με τον Joe Jonas.

Όλοι καταλάβαμε πως κάτι πάει πολύ λάθος με το συγκεκριμένο διαζύγιο, ενώ οι πράξεις του πρώην ζευγαριού έδειχναν μια ακόμη διαμάχη, ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που κάποτε ερωτεύτηκε, απέκτησε μαζί δυο παιδιά, αλλά δυστυχώς κατέληξε με έναν όχι και τόσο καλό τρόπο.

Όπως αποκαλύπτει η Turner, στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, τα κύρια θύματα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε σύγκρουση, είναι τα παιδιά. Και η ίδια δεν ήθελε ποτέ οι δύο κόρες της, να βιώσουν τραυματικά πρότυπα από τους γονείς τους.

Φυσικά, ούτε για εκείνη ήταν εύκολο. Για την ακρίβεια, αυτό το διαζύγιο αποτέλεσε την αιτία «για τις χειρότερες ημέρες της ζωής της». Πάμε να δούμε όμως, τι ακριβώς είχε συμβεί και πώς μίλησε η ίδια για τον τραυματικό χωρισμό από τον τραγουδιστή Joe Jonas.

Η είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού “έσκασε” τον Σεπτέμβριο του 2023, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο διάσημος τραγουδιστής επισκέφθηκε τους δικηγόρους του προκειμένου να συζητήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. Και έτσι είχε γίνει. Μετά από 4 χρόνια γάμου, και δύο παιδιά, ο Joe Jonas αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Sophie, με την ίδια να μένει έκπληκτη και να βλέπει τα δημοσιεύματα χωρίς ενημέρωση.

Εκείνο το διάστημα η Sophie βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια κινηματογραφική παραγωγή στην οποία συμμετείχε, ενώ ο Joe με τα παιδιά, παρέμεναν στις ΗΠΑ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, η Sophie μηνύει τον πρώην σύζυγό της, υποστηρίζοντας πως είχε απαγάγει τις κόρες τους, παρακρατώντας τα διαβατήρια τους και γι’ αυτό δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στην Αγγλία. Και κάπου εκεί καταλάβαμε όλοι, πως δεν θα είναι και το πιο αναίμακτο διαζύγιο.

Ύστερα από κάποιες διαπραγματεύσεις το πρώην ζευγάρι συμφώνησε προσωρινά για το πώς θα διαχειριστούν την επιμέλεια των παιδιών τους, ωστόσο αυτή η συμφωνία ίσχυε μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων. Από τότε οι δυο τους ακόμα δεν έχουν έρθει σε μια οριστική λύση για τις κόρες τους.

Οι δηλώσεις της Sophie Turner για το διαζύγιο

«Aυτές ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου» αποκάλυψε η ηθοποιός. «Θυμάμαι ότι ήμουν στα γυρίσματα, είχα συμβόλαιο να είμαι στα γυρίσματα για άλλες δύο εβδομάδες, οπότε δεν μπορούσα να φύγω. Τα παιδιά μου ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν μπορούσα να πάω γιατί έπρεπε να τελειώσω την (κινηματογραφική παραγωγή) “Joan”. Και όλα αυτά τα άρθρα για το διαζύγιο άρχισαν να κυκλοφορούν…», είπε αρχικά η 27χρονη ηθοποιός.

«Ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

Τηλεφωνούσα στον δικηγόρο μου και έλεγα: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Απλά δεν μπορώ. Ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και τότε, τελικά, μετά από δύο εβδομάδες που ήμουν σε τέλμα, υπενθύμισα στον εαυτό μου ότι αγωνιζόμουν για τα παιδιά μου. Μόλις κάποιος μου πει: “Κάνε το για τα παιδιά σου”, θα το κάνω. Δεν θα το έκανα για τον εαυτό μου, αλλά θα βρω τη δύναμη γι’ αυτά».

«Η ενοχή της μαμάς είναι τόσο αληθινή»

Στη συνέχεια πρόσθεσε για το διαζύγιο: «Πονάει γιατί βασανίζω τον εαυτό μου εντελώς για κάθε κίνηση που κάνω σαν μητέρα – η ενοχή της μαμάς είναι τόσο αληθινή. Έπρεπε να λέω στον εαυτό μου: “Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είσαι καλή μαμά και δεν έχεις κάνει ποτέ πάρτι”».

«Τα παιδιά μου είναι τα θύματα σε όλο αυτό»

Σε ερώτηση για το πώς είναι στο σήμερα η σχέση με τον πρώην σύζυγό της, η ίδια απάντησε: «Είμαι δυσαρεστημένη με τον τρόπο που έγιναν όλα, ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά μου. Αυτοί είναι τα θύματα σε όλο αυτό. Αλλά νομίζω ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι βέβαιη ότι μπορούμε. Ο Joe είναι ένας υπέροχος πατέρας για τα παιδιά μας και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω» είπε σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, προσθέτοντας:

«Το όνειρό μου είναι να κάνω Χριστούγεννα με πολύ κόσμο, όπου οι κόρες μου θα μπορούν να έχουν τον μπαμπά τους εκεί, όλη την οικογένεια του Joe, τους παππούδες τους. Δεν με νοιάζουν οι νόμοι, θέλω απλά τα κορίτσια να ξέρουν πως τις αγαπούν».

Η πρώτη εγκυμοσύνη στα 24 και οι δεύτερες σκέψεις

Μεταξύ άλλων, η Turner έκανε και μια νέα αποκάλυψη σχετικά με την πρώτη της εγκυμοσύνη. H πρώτη εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη και δεδομένου του νεαρού της ηλικίας της η ίδια και αγχώθηκε και όπως είπε για μια βδομάδα μιλούσε με ειδικούς στο Μπαλί όπου βρισκόταν όταν το έμαθε, καθώς η ψυχολογία της δεν ήταν και η καλύτερη.

«Ίσως επειδή ήμουν τόσο μικρή, κάθισα εκεί (στο Μπαλί) για μια εβδομάδα. Ευτυχώς υπήρχαν θεραπευτές εκεί για να με βοηθήσουν να συζητήσω τα πράγματα. Το είπα στον άντρα μου όταν επέστρεψα. Θυμάμαι ότι του έριξα το τεστ εγκυμοσύνης, λέγοντας “Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε; Πιστεύεις ότι πρέπει να το κρατήσουμε;” Όταν είσαι στα 20 σου, η ζωή είναι τόσο επιπόλαιη. Σε εκείνο το σημείο, πραγματικά δεν ήξερα αν ήθελα να γίνω μητέρα, αλλά κάτι άλλαξε μέσα μου εκείνη τη μέρα. Απλώς ήξερα ότι έπρεπε να την έχω» είπε η ηθοποιός στη Vogue.

Στη συνέχεια, είπε πως το δεύτερο παιδί τους ήταν «προγραμματισμένο» να έρθει. «Επειδή εγώ και ο πρώην μου ταξιδεύουμε τόσο πολύ, ήθελα η Willa να έχει ένα αδερφάκι. Ήθελα να έχουν η μία την άλλη».

Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και το αν είναι σε σχέση με τον Βρετανό αριστοκράτη Peregrine “Perry” John Dickinson Pearson, η Sophie Turner είπε: «Περνάω ωραία βγαίνοντας ραντεβού. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Θέλω να πω, είναι περίεργο όταν παντρεύεσαι τόσο νέος. Είναι σαν να μην μαθαίνεις ποτέ πώς να βγαίνεις ραντεβού. Οπότε είναι πολύ καινούργιο για μένα».

Αν λοιπόν αξίζει να κρατήσουμε κάτι από ένα ακόμη άσχημο διαζύγιο μέσα σε τόσα ακόμη, είναι οι φράσεις της Turner όπως: «Ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», καθώς επίσης και το γεγονός πως σε κάθε δύσκολο διαζύγιο, κύρια θύματα «είναι τα παιδιά».

Πηγή φωτογραφίας: @sophiet / Instagram

πηγή: grace.gr

Sports in

Έπαθαν… πλάκα στο CBS με τον Ολυμπιακό: «Μιλάμε για απίστευτους οπαδούς, είναι κάτι μοναδικό»

Η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό και το απίστευτο πάρτι των οπαδών του συλλόγου έκανε τεράστια αίσθηση και στο κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Ιουνίου 2024