Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Τζο Τζόνας έσπασε τη σιωπή του για το διαζύγιο από τη Σόφι Τέρνερ

O Τζο Τζόνας έσπασε τη σιωπή του για το διαζύγιο από τη Σόφι Τέρνερ

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιό τους και ο Τζο Τζόνας αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιό τους και ο Τζο Τζόνας έσπασε τη σιωπή του, επισημαίνοντας πως ήταν δύσκολο.

Ήταν στη διάρκεια συναυλίας που ο Τζο Τζόνας επέλεξε να σπάσει τη σιωπή του για την είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου τα τελευταία 24ωρα.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Θέλω απλώ να πω, κοιτάξτε, αν δεν το ακούτε από αυτά τα χείλη, μην το πιστεύετε. Εντάξει; Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας και την υποστήριξη. Εγώ και η οικογένειά μου σας αγαπάμε παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Τζο Τζόνας.

Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε

Ήταν το TMZ που μετέδωσε την είδηση, αναφέροντας πως ο Τζο Τζόνας υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, σημειώνοντας πως ο γάμος τους έχει διαλυθεί.

Ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξε να βάλει τέλος στον γάμο του με τη Σόφι Τέρνερ είναι η διαφορά του τρόπου ζωής τους.

Η αγκαλιά του Nick στον Joe Jonas | TikTok @noukbook

Η αγκαλιά του Nick στον Joe Jonas | TikTok @noukbook

Κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιο

Ο Τζο Τζόνας δέχτηκε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους.

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους στα social media.

Το παρασκήνιο του χωρισμού

Ο Τζο Τζόνας προσπάθησε να «σώσει» τον γάμο του με την Sophie Turner πριν καταθέσει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου αίτηση διαζυγίου, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στο Page Six.

«Το διαζύγιο ήταν η έσχατη λύση για τον Τζο Τζόνας. Δεν ήθελε ποτέ να διαλύσει την οικογένειά του. Αλλά έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που ένιωθε ότι ήταν η καλύτερη λύση για τις δύο του κόρες», είπε η πηγή.

«Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι σπίτι. Και η αλήθεια είναι ότι αυτός και η Sophie ήταν δυστυχισμένοι. Υπάρχει πολύς θόρυβος εκεί έξω, αλλά δεν ήταν μια κατάσταση που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως αναφέρεται», προσέθεσε.

Το ίδιο άτομο, σημείωσε ότι Τζο Τζόνας και Sophie Turner είχαν «πολλές διαφωνίες και αγεφύρωτες διαφορές. Απλά συνέχισαν να συσσωρεύονται και ο Τζο Τζόνας έφτασε τελικά σε ένα σημείο που ένιωσε ότι είχε εξαντλήσει όλες τις επιλογές που είχε για να σώσει τον γάμο του».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024