Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Joe Jonas - Sophie Turner: Επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους με κοινή ανακοίνωση

Joe Jonas – Sophie Turner: Επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους με κοινή ανακοίνωση

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας», τονίζει το πρώην πια ζευγάρι.

Τίτλοι τέλους για τον Joe Jonas και την Sophie Turner. Ο 34χρονος καλλιτέχνης και η 27χρονη ηθοποιός του «Game of Thrones», μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Με κοινή τους ανακοίνωση, το πρώην πια ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι παίρνει διαζύγιο, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών.

Είχαν πολλές διαφωνίες και αγεφύρωτες διαφορές

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους στα social media.

H κοινή τους ανακοίνωση

Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Ο Joe Jonas προσπάθησε να «σώσει» τον γάμο του με την Sophie Turner πριν καταθέσει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου αίτηση διαζυγίου, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στο Page Six.

«Το διαζύγιο ήταν η έσχατη λύση για τον Joe Jonas. Δεν ήθελε ποτέ να διαλύσει την οικογένειά του, αλλά έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που ένιωθε ότι ήταν η καλύτερη λύση για τις δύο του κόρες», είπε η πηγή.

Και πρόσθεσε: «Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι σπίτι και η αλήθεια είναι ότι αυτός και η Sophie ήταν δυστυχισμένοι. Υπάρχει πολύς θόρυβος εκεί έξω, αλλά δεν ήταν μια κατάσταση που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως αναφέρεται».

Το ίδιο άτομο, σημείωσε ότι Joe Jonas και Sophie Turner είχαν «πολλές διαφωνίες και αγεφύρωτες διαφορές. Απλά συνέχισαν να συσσωρεύονται και ο Joe Jonas έφτασε τελικά σε ένα σημείο που ένιωσε ότι είχε εξαντλήσει όλες τις επιλογές που είχε για να σώσει τον γάμο του».

Ο γάμος – έκπληξη

Joe Jonas και Sophie Turner βρίσκονταν σε σχέση από το 2016. Το 2019 παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας ενώ ο τραγουδιστής των Jonas Brothers είχε εμφανιστεί αμέσως πριν στη σκηνή των Billboard Music Awards.

Έναν χρόνο αργότερα υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί τη Willa και το 2022 τη δεύτερη κόρη τους,

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Elle η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» είχε μιλήσει για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του αλλά και για την μητρότητα.

«Η μητρότητα είναι το παν για εμένα στη ζωή μου. Το να μεγαλώνεις την επόμενη γενιά είναι συναρπαστικό. Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μου είναι να βλέπω συνεχώς την κόρη μου να δυναμώνει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία για εμάς», είχε πει χαρακτηριστικά.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024