Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαζύγιο βόμβα στο Χόλιγουντ - Χωρισμός μετά από 20 χρόνια για τον Sacha Baron Cohen και την Isla Fisher

Διαζύγιο βόμβα στο Χόλιγουντ – Χωρισμός μετά από 20 χρόνια για τον Sacha Baron Cohen και την Isla Fisher

Μετά από είκοσι χρόνια κοινής πορείας, ο Sacha Baron Cohen και η Isla Fisher αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν ο Sacha Baron Cohen και η Isla Fisher.

O 52χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε τη 28χρονη σταρ του Χόλιγουντ το 2010 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την Olive, 16, την Elula, 13, και τον 9χρονο Montgomery.

Ήταν το βράδυ της Παρασκευής που το λαμπερό ζευγάρι μοιράστηκε τα νέα του χωρισμού του με μια κοινή του ανάρτηση στο Instagram.

«Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω. Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας. Πάντα θέταμε ως προτεραιότητα την ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτή την αλλαγή. Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

Η κοινή πορεία του Sacha Baron Cohen και της Isla Fisher

Ο σταρ του Borat, Sacha Baron Cohen, συνάντησε για πρώτη φορά την Isla σε ένα πάρτι του 2001, λίγα χρόνια πριν αποκτήσουν και οι δύο διεθνή φήμη ως σταρ του Χόλιγουντ.

Αρραβωνιάστηκαν λίγα χρόνια αργότερα, το 2004, και υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί τρία χρόνια αργότερα, με την Isla να έχει ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό πριν από τον γάμο τους.

Ο Sacha Baron Cohen είχε εξηγήσει το 2020 πως ήξερε αμέσως ότι είχε βρει τη μία και μοναδική.

«Ήταν ξεκαρδιστική. Ήμασταν σε έαν πολύ επιτηδευμένο πάρτι και εγώ και εκείνη δεσμευτήκαμε να βγάλουμε το μικρόφωνο από τα άλλα άτομα στο πάρτι. Το κατάλαβα αμέσως. Δεν ξέρω αν το ένιωσε και εκείνη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

Ήταν πριν από μερικούς μήνες που η Isla αποκάλυψε ότι πάντα ένιωθε νευρική όταν μιλούσε δημόσια για την προσωπική της ζωή.

«Νιώθω νευρικότητα όταν μιλάω γι’ αυτό γιατί νιώθω ότι το να μην έχω τη σχέση μου δημόσια και να μην έχω μιλήσει για το πώς γνωριστήκαμε ή πραγματικά μιλήσαμε για τον γάμο μας δημόσια παρέμεινε κάτι ιδιωτικό και πολύτιμο για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο Sacha Baron Cohen συνέχιζε να εκφράζει δημόσια τη λατρεία του για την Isla όλα αυτά τα χρόνια.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024