Ο Πέτρος Ιακωβίδης επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα & μας υποδέχθηκε στον ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο χώρο του VOGCLUB που συνδυάζει την απλότητα με την υψηλή αισθητική & υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές!
Φανερά χαρούμενος και με εξαιρετική διάθεση ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίσθηκε στη σκηνή στους ρυθμούς της μεγάλης του επιτυχίας “Πες μου κάτι” , ενώ ακολούθησαν οι επιτυχίες απ’ την προσωπική του δισκογραφία , το νέο του hit “Απόψε Θέλω και τα τραγούδια του νέου του δίσκου “Καλησπέρα- Άρωμα Ελλάδας edition”.
Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του , μας παρασέρνει με τις ερμηνείες του, την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά , παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την διασκέδαση του κοινού!
Μαζί του η Ρία Ελληνίδου , μια απ’ τις νεότερες λαϊκές ερμηνεύτριες που κατάφερε να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.
Στο σχήμα συμμετέχει ο Χρήστος Σαντικάι , ο ταλαντούχος ερμηνευτής αλλά και δημιουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας