Ο Τόμας Γουόκαπ αμυντικός της χρονιάς στη Euroleague! (vid)
Σπουδαία διάκριση για τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος αναδείχθηκε «Αμυντικός της χρονιάς» στην EuroLeague, διακόπτοντας την κυριαρχία των ψηλών τα τελευταία χρόνια στο βραβείο.
Ο Τόμας Γουόκαπ είναι ο «Αμυντικός της χρονιάς» για την σεζόν 2023/24 στην Euroleague.
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να γίνεται έτσι ο πρώτος περιφερειακός που κατακτάει το σχετικό βραβείο μετά τον Άνταμ Χάνγκα (2017), αλλά και πρώτος γκαρντ μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη (2004-2009 και 2011).
Ο Γουόκαπ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίος αμυντικούς στην EuroLeague στα χρόνια που αγωνίζεται, ωστόσο τα τελευταία χρόνια κυριαρχούσαν οι ψηλοί στο σχετικό βραβείο, με τον Έντι Ταβάρες της Ρεάλ να το έχει κατακτήσει τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Την φετινή σεζόν στην EuroLeague ο Γουόκαπ έχει 8.1 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής.
Δείτε το βίντεο
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442