Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Γουόκαπ και Παπανικολάου πριν την Μπαρτσελόνα

Πρόβλημα με Γουόκαπ και Παπανικολάου πριν την Μπαρτσελόνα

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναχώρησή του για την Βαρκελώνη και το Game 1 με την Μπαρτσελόνα.

Ξεκινούν τα play offs της Euroleague και ο Ολυμπιακός αναχωρεί αύριο (23/4) για τις δύο αναμετρήσεις στη Βαρκελώνη την Τετάρτη (24/4, 22:00) και την Παρασκευή (26/4, 22:00) με την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, προέκυψαν δύο προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του μία μέρα πριν ταξιδέψει η αποστολή των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, με την κατάσταση και των δύο να επανεκτιμηθεί μέχρι οι «ερυθρόλευκοι» να αναχωρήσουν για Βαρκελώνη.

Αγωνία στον Ολυμπιακό

Όπως είναι λογικό άπαντες έχουν το μυαλό τους στην κατάσταση των δύο παικτών, καθώς ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την έναρξη της προημιτελικής σειράς με τους μπλαουγκράνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τόμας Γουόκαπ αποτελεί αναμφίβολα βασικό πυλώνα στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς πέραν των 8.7 πόντων, των 3.1 ριμπάουντ, των 4.8 ασίστ και του 1.5 κλεψίματος που προσφέρει κατά μέσο όρο στη EuroLeague, δίνει πολύτιμες βοήθειες και στον τομέα της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, κομβικός στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων είναι και ο αρχηγός, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σε… αναμμένα κάρβουνα και περιμένει να δει τι θα γίνει με την κατάσταση των δύο παικτών του, που θα ταξιδέψουν ωστόσο κανονικά για την Καταλονία.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024