Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Γουόκαπ για τον Σλούκα: «Με… έσωσε»

Τι είπε ο Γουόκαπ για τον Σλούκα: «Με… έσωσε»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τον Κώστα Σλούκα και δύο φάσεις που θυμάται χαρακτηριστικά με τον Έλληνα γκαρντ

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού στην Euroleague την τελευταία τριετία, αποτελεί σταθερά σημείο αναφοράς για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, και κάνει τα πάντα σε άμυνα και επίθεση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο basketnews.com μίλησε για σημαντικές στιγμές του με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και όχι μόνο. Από το κλέψιμο πάνω στον Κώστα Σλούκα, ως παίκτης της Ζαλγκίρις, πίσω στο 2021, ως το μεγάλο τρίποντο του πρώην συμπαίκτη του, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, για το οποίο παραδέχτηκε πως τον… έσωσε, έπειτα από ένα μεγάλο λάθος που έκανε μερικές στιγμές νωρίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Μιλώντας για το κλέψιμο πάνω στον Σλούκα ο γκαρντ του Ολυμπιακού γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε πως: «είχαμε ένα φάουλ να δώσουμε και αποφάσισα να πάω για το κλέψιμο. Ήξερα ότι ο Σλούκας ήθελε να πάει αριστερά και το περίμενα. Δεν είχα ιδέα ποιος ερχόταν από πίσω μου. Βλέποντας ξανά τη φάση, ο Λιβιό θα μπορούσε να με είχε μπλοκάρει. Είναι σα να πέταξα την μπάλα στο καλάθι και να δω τι θα συμβεί. Ίσως είναι το καλύτερο play της καριέρας μου».

Για το σουτ του Σλούκα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε είπε: «Πριν από αυτό του σουτ είχα κάνει ένα τεράστιο λάθος. Τεράστιο λάθος. Είχαμε την μπάλα, πήραμε το αμυντικό ριμπάουντ, πέταξα την μπάλα και τα τελευταία δευτερόλεπτα προσπάθησα να την κρατήσω. Ο Γκούντουριτς σκόραρε και αυτό το σουτ για μένα είναι κάτι περισσότερο από το «κερδίσαμε το παιχνίδι». Με έσωσε και του το είπα πηγαίνοντας προς το τούνελ που πανηγυρίζαμε, «με έσωσες»».

Την ίδια ώρα δεν παρέλειψε να αποθεώσει και έναν συμπαίκτη του, τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου. «Είμαι συμπαίκτης, φίλος αλλά και ένας φαν του Παπανικολάου. Έχω δει πολλά highlights του Παπανικολάου ακόμα και από το NBA, είμαι junkie του μπάσκετ».

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024