Χωρίς Γκος και Γουόκαπ κόντρα στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός
Με δύο απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Euroleague, και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Καρδίτσα στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της Basket League.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με δύο απουσίες, αφού από την αναμέτρηση θα απουσιάζουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Τόμας Γουόκαπ με σκοπό να προφυλαχθούν.
Και οι δύο είχαν λάβει μέρος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση 100% έτοιμοι και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αποφάσισε να τους προφυλάξει από το αποψινό παιχνίδι, αφού δεν θέλει να ρισκάρει μια ενδεχόμενη υποτροπή στους τραυματισμούς τους.
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442