Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος έπεσε σε ρέμα – Δεν μπορούσε να βγει, επενέβη η πυροσβεστική
Το έδαφος ήταν ολισθηρό και ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να βγει μόνος του
Σε ρέμα στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης – Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, έπεσε ηλικιωμένος τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Μαΐου.
Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση για συνδρομή περίπου στις 1:20 καθώς το έδαφος ήταν ολισθηρό και ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να βγει μόνος του.
Έτσι, πυροσβεστικές δυνάμεις, ανέλαβαν την ασφαλή μεταφορά του. Ενήργησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του, ενώ στο σημείο έσπευσε και το ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον ηλικιωμένο.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής:
Ολοκληρώθηκε μεταφορά ηλικιωμένου από ρέμα, στην περιοχή Πεύκα του δήμου Νεαπόλεως – Συκεών Θεσσαλονίκης, σε ασφαλές σημείο και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 10, 2024
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)
- Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 83-85: Ήττα σε… νεκρό χρόνο για τους Πράσινους
- Μονακό – Μπασκόνια 102-92: Πρώτη νίκη μετά από ένα μήνα για την ομάδα του Σπανούλη
- Σαββατοκύριακο με σκόνη από τη Σαχάρα και άστατο καιρό
- Ζαλγκίρις – Χαποέλ Τελ Αβίβ 93-82: Ο Μόουζες Ράιτ κέρδισε τον Ιτούδη
- Δένδιας: Τεράστια η σημασία της Θράκης – Το στεγαστικό πρόγραμμα βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων