Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
To «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στις ομάδες της Basket League

To «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στις ομάδες της Basket League

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τόσο τον ΕΣΑΚΕ, όσο και τις ομάδες της Α1 για την αναβολή των αγώνων κατά τη διάρκεια των πλέι οφ της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και με τη νίκη του στο Game 5 εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Final Four της Euroleague, όπου θα διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Οι Πειραιώτες μετά την πρόκριση στο Final Four της Euroleague ευχαρίστησαν τις ομάδες της Basket League που διευκόλυναν την προσπάθεια τους.

Η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ, με σχετική της ανακοίνωση, θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τον ΕΣΑΚΕ, όσο και τις ομάδες της Basket League που δέχθηκαν να αναβληθούν οι αναμετρήσεις των Πειραιωτών κατά τη διάρκειά της προσπάθειάς τους στα πλέι οφ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον ΕΣΑΚΕ και όλες τις ομάδες της Α1 που συνηγόρησαν υπέρ της αναβολής των αγώνων της Basket League και διευκόλυναν την προσπάθεια μας να προκριθούμε στο Final Four της Ευρωλίγκας».

Με ΜακΚίσικ και Ναν το Τοp-10 των Game 5

Το παζλ του Final Four συμπληρώθηκε καθώς μετά τα χθεσινά Game 5, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε πήραν τα τελευταία «εισιτήρια» για το Βερολίνο, εκεί που θα αντιμετωπίσουν Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, στα ημιτελικά.

Η Euroleague, όπως συνηθίζει, ανήρτησε ένα βίντεο με τις 10 καλύτερες φάσεις από τα συναρπαστικά Game 5 των play-offs, στο οποίο υπάρχει αρκετό ελληνικό χρώμα με στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις πράσινων και ερυθρόλευκων. Επίσης, από το ματς της Φενέρ με την Μονακό, υπάρχουν δύο φάσεις, όπου «έλαμψαν» οι Νικ Καλάθης και Γιώργος Παπαγιάννης.

Στη θέση No.9 της λίστας βρίσκεται το κάρφωμα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στον αιφνιδιασμό και τέσσερις θέσεις ψηλότερα δεσπόζει η επιβλητική τάπα του Παπαγιάννη στον Μοτιεγιούνας.

Ο ΜακΚίσικ «κρεμάστηκε» στο καλάθι με εντυπωσιακό άλμα για να καταλάβει τη θέση No.3, ενώ στο δεύτερο «σκαλί του βάθρου» είναι η εντυπωσιακή τάπα του Κέντρικ Ναν στον Κοέν. Στην κορυφή του Top-10 βρίσκεται το ασύλληπτο καλάθι του Κλίβελαντ.

Sports in

Φοβερή ατάκα Παπανικολάου: «Ο Λάρι είναι μια κατηγορία μόνος του, έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι» (vid)

Η καλύτερη, η χειρότερη και η πιο αστεία στιγμή τη φετινή σεζόν στην Euroleague… part 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024