Σάββατο 25 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απρόοπτο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό

Απρόοπτο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό

Συναγερμός σήμανε στη Μακάμπι πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τραυματίστηκε ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο στον ώμο στο ματς με τη Χολόν.

Την Τρίτη του Πάσχα (7/5) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, η Μακάμπι θα επιδιώξει να κάνει το break εκ νέου κόντρα στον Παναθηναϊκό και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου.

Στο Game 5 βέβαιαη Μακάμπι αναμένεται να έχει μία σημαντική απουσία, ίσως και μία δεύτερη. Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν βιάστηκε να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα του, έπαθε υποτροπή και όπως δήλωσε ο Οντέντ Κάτας δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του λαού σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον της στην διοργάνωση.

Μάλιστα μετά το παιχνίδι των Ισραηλινών με τη Χολόν προέκυψε και ένα νέο πρόβλημα αυτή τη φορά με τον Τζον Ντι Μπαρτολομέο, ο οποίος χτύπησε στον ώμο και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι.

Τι είπε ο Κάτας

«Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση του ΝτιΜπαρτολομέο δεν είναι πολύ σοβαρή. Είναι ο αγώνας 72 ή 73 φέτος, και αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Δεν είναι εύκολο. Το ιατρικό μας επιτελείο κάνει τρομερή δουλειά σε σχέση με άλλες ομάδες», είπε μεταξύ άλλων ο Κάτας.

Sports in

Ήττα – αποκλεισμός του Τζόκοβιτς στη Γενεύη

Ο Τζόκοβιτς, που έγινε 37 ετών την Τετάρτη (22/5) δεν έχει κερδίσει ακόμα τίτλο σε μια σεζόν που δεν έχει φτάσει ούτε σε τελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Μαϊου 2024