Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πώς ήταν το «φαινόμενο Taylor Swift» στο δημοτικό σχολείο - «Εξαιρετικά υπερήφανες» οι δασκάλες της 

Πώς ήταν το «φαινόμενο Taylor Swift» στο δημοτικό σχολείο – «Εξαιρετικά υπερήφανες» οι δασκάλες της 

Aπό πολύ μικρή ηλικία η σταρ είχε εκδηλώσει την αγάπη της για τη μουσική.

Το 2004 υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony/ATV Music Publishing, όμως, το 2009 γνώρισε την επιτυχία με την κυκλοφορία του “Love Story”, από το άλμπουμ “Fearless”. Από εκεί ξεκίνησε η Taylor Swift το μουσικό της ταξίδι προς την κορυφή. Και η επιτυχία ήταν τεράστια!

Ακολούθησε το “Speak Now” και το “Red” με τα views να ανεβαίνουν και εκείνη να κερδίζει το ένα βραβείο μετά το άλλο. Έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που συγκέντρωσε 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα του Spotify. Κατέκτησε ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Grammys 2024 για το τραγούδι της χρονιάς και αναδείχθηκε το Πρόσωπο της Χρονιάς από το «Time».

Πώς ήταν άραγε το «φαινόμενο Taylor Swift» στο σχολείο;

Με αφορμή την κυκλοφορία του εντέκατου άλμπουμ της Taylor Swift, «The Tortured Poets Department», μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό CBS Philadelphia δύο δάσκαλοί της από το δημοτικό, σχολιάζοντας ότι είχε εκδηλώσει από πολύ μικρή την αγάπη της για τη μουσική και τους στίχους.

Ήδη από τη Β’ Δημοτικού ήταν, κατά κάποιον τρόπο, τραγουδοποιός, όπως θυμάται σήμερα η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Barbara Kolvek: «Έγραφε ποίηση -συνέχεια- ακόμα και στο μάθημα της μουσικής, ακόμα και όταν δεν έπρεπε. Νιώθω ότι ίσως της έδωσα μια μικρή παρακίνηση να κάνει ό,τι έκανε».

«Η Taylor γοήτευε τους άλλους»

Μια άλλη δασκάλα, η Heather Brown, είπε ότι «θυμάσαι κάθε μαθητή από τα χαρακτηριστικά του. Η Taylor ήταν από εκείνους που, απλά, γοήτευαν τους άλλους». Η Brown πρόσθεσε ότι ακόμα τής στέλνει χριστουγεννιάτικες κάρτες, αν και «πιθανότατα δεν τις παίρνει καν». Όπως κατέληξε, «ό,τι αγγίζει η Taylor γίνεται χρυσάφι» και δήλωσε ότι «ανυπομονώ να δω τι έρχεται μετά».

Μια ακόμα αναδρομή στο παρελθόν της είχε γίνει μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, την ημέρα του Πάσχα των Καθολικών. Όπως αποκάλυψε, πολλά χρόνια πριν γίνει το πρόσωπο της χρονιάς, είχε ποζάρει στον φακό μέσα στην αγκαλιά της μαμάς της ντυμένη κουνέλι.

Την περίοδο που γυρίστηκε η οικογένεια Swift ζούσε στην πόλη West Reading της Πολιτείας της Pennsylvania, όπου ο πατέρας Scott ασχολούταν επαγγελματικά με την καλλιέργεια χριστουγεννιάτικων δέντρων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του βίντεο, τραβήχτηκε στις 14 Μαρτίου του 1990, δηλαδή τρεις μήνες μετά τη γέννησή της.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024