Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.
Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, την Τρίτη (23/4), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 18:00 (EPT Sports 2), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.
Σε μία «τιτανομαχία» στον Πειραιά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με ώθηση από τον κόσμο τους, θέλουν τη νίκη επί των πρωτοπόρων του ομίλου, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στη Μάλτα.
Στο πολύ κομβικό ευρωπαϊκό με τους Ούγγρους στο Παπαστράτειο, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Λόντσαρ (αποβλήθηκε αυστηρά στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέσια, 39 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε), αλλά στα θετικά, θα έχουν στην αποστολή τους τον Νικολαΐδη, δυόμισι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Οι δηλώσεις του Χέρβο Κόλιανιν:
«Ξέρουμε, ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και για να περάσεις, πρέπει να κερδίσεις όλα τα ματς στο γήπεδό σου. Αύριο, παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, ιδιαίτερα δυνατό ατομικά, με πολλή ποιότητα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα με την ομάδα και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από αυτόν που χρησιμοποιούμε συνήθως. Γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε το ματς με τη Βουλιαγμένη, για να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό στυλ. Πιστεύω στην ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά στο Final-4».
- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Ποιοι είναι οι 14 υποψήφιοι για την ελληνική συμμετοχή
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή και ανατροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου – Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο
- Τι είπε ο Γιόνσον για ΑΕΚ και Νίκολιτς: «Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου και δεν παίζω»
- Ουκρανία: Ένας νεκρός, έξι τραυματίες σε ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Ουκρανική επίθεση στο Βόλγκογκραντ
- Σπείρα με δράση σε όλη τη χώρα – Η στιγμή που γυναίκα αγκαλιάζει ηλικιωμένο και του αρπάζει την αλυσίδα [βίντεο]
- Συνεχίζεται η πτώση των τιμών στο πετρέλαιο, ενώ η υποχωρεί η ανησυχία για σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν


