Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H Sydney Sweeney ξαναχτυπά - «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη»

H Sydney Sweeney ξαναχτυπά – «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη»

Μια ακόμα απάντηση στην παραγωγό του Χόλιγουντ Carol Baum φέρεται να δίνει μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Sydney Sweeney.

Μια ακόμα απάντηση φέρεται να έδωσε η λαμπερή ηθοποιός Sydney Sweeney στην παραγωγό του Χόλιγουντ Carol Baum που την κατηγόρησε ότι δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει.

Η Sydney Sweeney ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Μεξικό.

Η φωτογραφία που προκάλεσε εντύπωση ήταν αυτή που φορούσε μια μπλούζα στην οποία αναγραφόταν το μήνυμα «συγγνώμη που έχω ωραία στήθη».

Η φωτογραφία αυτή δεν αποκλείεται να είναι άλλη μια απάντηση της ηθοποιού στην παραγωγό του Χόλιγουντ Carol Baum, η οποία την κατηγόρησε ότι «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».

Η Carol Baum είπε ότι έφτασε στη διαπίστωση αυτή αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Sydney Sweeney, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτήν» εξήγησε χαρακτηριστικά.

«Πόσο λυπηρό…»

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ’ αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six.

«Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή» υπογράμμισε.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024