Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καταδικάστηκε ο πρώην ηθοποιός της Marvel, Jonathan Majors

Καταδικάστηκε ο πρώην ηθοποιός της Marvel, Jonathan Majors

Ο διάσημος ηθοποιός Jonathan Majors έχει καταδικαστεί σε έναν χρόνο παροχής συμβουλών για ενδοοικογενειακή βία.

Ο πρώην ηθοποιός της Marvel, Jonathan Majors, δεν θα περάσει χρόνο πίσω από τα κάγκελα μετά την καταδίκη του στη δίκη για ενδοοικογενειακή βία.

Έχει καταδικαστεί, σύμφωνα με το Variety, σε έναν χρόνο παροχής συμβουλών για ενδοοικογενειακή βία.

Ο ηθοποιός, περισσότερο γνωστός για το Creed III και το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες. Για απερίσκεπτη επίθεση τρίτου βαθμού και μία κατηγορία για παρενόχληση κατά της πρώην συντρόφου του Grace Jabbari.

Αθωώθηκε για δύο άλλες κατηγορίες για επίθεση εκ προθέσεως και βαριά παρενόχληση.

«Δεν λυπάται και δεν έχει αναλάβει την ευθύνη. Θα το ξανακάνει. Θα κάνει κακό και σε άλλη γυναίκα. Αυτός είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι είναι υπεράνω του νόμου» φέρεται να δήλωσε η Grace Jabbari στο δικαστήριο μέσω δήλωσής της.

«Είχα καριέρα, ζωή και σώμα, τα οποία τα κατέστρεψε» υπογράμμισε.

Ο Jonathan Majors εμφανίστηκε αυτοπροσώπως δίπλα στη φίλη του Meagan Good. Την περασμένη εβδομάδα ο δικαστής Michael Gaffey αρνήθηκε την πρόταση υπεράσπισης να ανατρέψει τις καταδίκες, επιλέγοντας να προχωρήσει στην καταδίκη του.

Ο Jonathan Majors βρισκόταν αντιμέτωπος με έως και έναν χρόνο φυλάκιση μετά την καταδίκη του, κάτι που τον έκανε να νιώθει «απόλυτα σοκαρισμένος και φοβισμένος» όπως είπε ο ηθοποιός στο ABC News στην πρώη του συνέντευξη μετά τη δίκη τον Ιανουάριο.

Ο διάσημος ηθοποιός διατήρησε την αθωότητά του για επίθεση και παρενόχληση που προέρχονταν από μια φερόμενη διαμάχη με την Grace Jabbari τον περασμένο Μάρτιο.

Συνελήφθη στις 25 Μαρτίου αφότου η τότε σύντροφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μικρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό της. Η Grace Jabbari επέβαινε στο πίσω μέρος ενός οχήματος με τον Jonathan Majors όταν άρπαξε το τηλέφωνό του αφού είδε ένα μήνυμα που έλεγε «μακάρι να σε φιλούσα τώρα» που είχε στείλει μια γυναίκα που αναγραφόταν ως «Κλεοπάτρα» στο κινητό του.

Ήμουν απερίσκεπτος με την καρδιά της, όχι με το σώμα της

Στη διάρκεια της κατάθεσής της, η Grace Jabbari περιέγραψε τη βίαιη ιδιοσυγκρασία του Jonathan Majors κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων, ο Jonathan Majors φέρεται να απειλεί να αυτοκτονήσει αν η Grace Jabbari αναζητούσε ιατρική περίθαλψη για τα τραύματα στο κεφάλι της.

«Ήμουν απερίσκεπτος με την καρδιά της, όχι με το σώμα της» σημείωσε ο Jonathan Majors στο ABC News. «Τα χέρια μου δεν έχουν χτυπήσει ποτέ γυναίκα» συνέχισε, επισημαίνοντας πως σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της καταδίκης.

«Σαφής έλλειψη μεταμέλειας»

Σε απάντηση στη συνέντευξή του, η δικηγόρος της Grace Jabbari, Brittany Henderson, σημείωσε πως «ο χρόνος των νέων αυτών δηλώσεων δείχνει μια σαφή έλλειψη μεταμέλειας για τις πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος».

Στον απόηχο της δικαστικής διαμάχης, η Marvel διέκοψε τους δεσμούς της με τον Jonathan Majors, ακυρώνοντας τα σχέδιά της να επικεντρώσει πολλές ταινίες γύρω από τον χαρακτήρα του Kang.

Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων του Jonathan Majors είχε επίσης διακόψει κάθε σχέση μαζί του λόγω «προβλημάτων σχετικά με την προσωπική συμπεριφορά του ηθοποιού».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024