Εκόνγκ: «Θέμα ημερών η επιστροφή μου»
Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ μίλησε για το πόσο κοντά είναι η ημερομηνία επιστροφής του.
Το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ έχει χάσει ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, εξαιτίας μίας θλάσης που υπέστη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και σε δηλώσεις του μίλησε για το πότε θα επιστρέψει στην δράση και θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εκόνγκ
«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media πως «πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».
- Ο χυμός πορτοκάλι κάνει καλό αλλά δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο
- Ο αριθμός 485 λέει την αλήθεια: Οι Δήμοι χτίζουν ευρωπαϊκά δίκτυα
- Καλύβια: Το ελληνικό FBI ψάχνει περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ επιβεβαιώνει «έρευνα» για πιθανούς θανάτους οφειλόμενους στα εμβόλια κατά της COVID



