Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κομβικό ντέρμπι στο κατάμεστο Καραϊσκάκη…

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κομβικό ντέρμπι στο κατάμεστο Καραϊσκάκη…

O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στα Play off της Super League και θέλουν μόνο νίκη και οι δύο για να μην μείνουν πίσω στη μάχη του τίτλου.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε στις 20:30 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, λίγες μέρες μετά τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρ, ενώ ο Δικέφαλος του βορρά επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ.

Οι δυο ομάδες είχαν δώσει… ραντεβού και την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο το ματς αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, όμως τώρα δίνουν ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Με ματς λιγότερο λοιπόν και οι δύο, με τον Ολυμπιακό στο -6 από την κορυφή και ο ΠΑΟΚ στο -2, θέλουν να μείνουν μέσα στη μάχη του τίτλου, με τον Ολυμπιακό να θέλει μόνο νίκη και να έχει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός τους Κάρμο, Ροντινέι, Φορτούνη για λόγους ξεκούρασης, ενώ εκτός είναι και οι Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ. Το ροτέισον θα είναι μεγάλο και μπορεί η ενδεκάδα να έχει ως και 8 αλλαγές!

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ την αγωνιστική πριν την αναβολή είχε έρθει 2-2 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιστρέφοντας από το εις βάρος του 2-0 για να πάρει τεράστιο βαθμό που επί της ουσίας τον κρατά από πάνω.

Την Πέμπτη δεν είχε καλό βράδυ αφού ηττήθηκε και στη ρεβάνς από την Κλαμπ Μπριζ με 2-0 και στρέφεται στο ματς με τους Πειραιώτες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα μπορεί να υπολογίζεται, ενώ εκτός είναι και ο Ράφα Σοάρες.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Τζολάκης. Ρίτσαρντς, Κίνι, Άμπι, Ρέτσος, Έσε, Όρτα, Ποντένσε, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ, Σαμάτα.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024