Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Youth League: Με την Μίλαν στον τελικό ο Ολυμπιακός (vid)

Youth League: Με την Μίλαν στον τελικό ο Ολυμπιακός (vid)

Η ιταλική ομάδα απέκλεισε στα πέναλτι την Πόρτο (2-2 κ.δ, 4-3 πεν.) και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League.

Κόντρα στην Μίλαν θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο του Youth League. Οι Ροσονέρι στον άλλον ημιτελικό του Final-4, ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις την Πόρτο σε 2-2 και στην συνέχεια έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία στην διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησαν με 4-3, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η ιταλική ομάδα θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους την προσεχή Δευτέρα (22/4,19:00) στην Νιόν της Ελβετίας.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε όλη τη διάρκειά του, με το φινάλε της αναμέτρησης να κρύβει πολλές συγκινήσεις. Η Μίλαν μπήκε δυνατά και μόλις στο 12ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Σκότι. Παρόλα αυτά, οι Πορτογάλοι πήραν τα ηνία και άρχισαν να ανεβαίνουν στο γήπεδο, φτάνοντας στην ισοφάριση πριν βγει το ημίχρονο (41’) με πέναλτι του Μεϊρέλες για το 1-1.

Ο σκόρερ «ντύθηκε» δημιουργός και στο 65’ «έφτιαξε» το γκολ του Μπρας, με το οποίο η Πόρτο έφερε τούμπα το ματς και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι έδειχναν να κρατούν σφιχτά στα χέρια τους μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Youth League, ωστόσο πλήρωσαν μια αμυντική αδράνεια στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζερόλι να κλέβει και ο Σίμελχακ να εκτελεί για το 2-2, σοκάροντας την πορτογαλική ομάδα.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες της Πόρτο έδειξαν να μην έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους. Κι αυτό διότι οι Πορτογάλοι αστόχησαν σε δύο εκτελέσεις, με τον Μεϊρέλες και τον Πίντο Μάρτινς, ενώ οι ροσονέρι έχασαν μόλις ένα και επικράτησαν με 4-3 για να κλείσουν ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟ: Ντ. Φερνάντες, Μ. Φερνάντες, Ριμπέιρο, Μπρας, Ροντρίγκες (88′ Φερέιρα), Τεϊσέιρα (71′ Κάμπας), Ολιβέιρα, Μόρα (80′ Μαρτίνς), Σόουζα, Καντέ, Μεϊρέλες

ΜΙΛΑΝ: Ραβέιρ, Μάνι, Σίμιτς, Ενσιαλά-Μακενγκό, Μπαρτεζάγκι (87′ Μπονόμι), Στάλμαχ (66′ Λιμπεράλι), Μαλασπίνα, Τζερόλι, Σκότι, Καμάρντα (67′ Σίμελχακ), Σία (74′ Σάλα)

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024