Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος για το «Μαρακανά»!

Έτοιμος για το «Μαρακανά»!

Αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Youth League θα παίξει κόντρα στη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Νέων που θα διεξαχθεί στο μυθικό βραζιλιάνικο γήπεδο!

Ένα βήμα έμεινε για το… «Μαρακανά»!  Ο Ολυμπιακός με την επική πρόκριση στον τελικό του Youth League θέτει υποψηφιότητα και για τον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ!

Αν η ομάδα του Πειραιά κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ Νέων την ερχόμενη Δευτέρα, θα παίξει αντίπαλος της Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού!

Αν καταφέρουν νέο θαύμα τα «μωρά του Συλαϊδόπουλου, ως Πρωταθλητές Ευρώπης, θα παίξουν στο Ρίο Ντε Τζανεϊρο (πιθανότατα στο θρυλικό «Μαρακανά») κόντρα στην πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής στην 3η έκδοση του θεσμού.

Με τον τίτλο του U20 Libertadores που κέρδισε επί της Μπόκα Τζούνιορς, η Φλαμένγκο θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2024.  Ο Πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής είναι ως τώρα ο γηπεδούχος στο Ιντερκοντινεντάλ.

Στην πρώτη διοργάνωση, η Πενιαρόλ έχασε από την Μπενφίκα με 1-0, στο Μοντεβιδέο. Πέρυσι, η Μπόκα Τζούνιορς κέρδισε την ΑΖ Άλκμαρ με 4-1 στα πέναλτι μετά από ισοπαλία 1-1 στην κανονική διάρκεια στο «Μπομπονέρα».

Οι δύο προηγούμενες εκδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων U20 διεξήχθησαν τον Αύγουστο (2022) και τον Σεπτέμβριο (2023). Επομένως, η Φλαμένγκο θα πρέπει να παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2024 στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η Φλαμένγκο στις 17 του περασμένου Μάρτη νίκησε με 2-1 την Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του U20 Conmebol Libertadores που διεξήχθη στο Estádio Domingo Burgueño του Maldonado στην Ουρουγουάη.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024