Λωρίδα της Γάζας: Αποκαλύφθηκαν ομαδικοί τάφοι στο αλ Σίφα και στη Μπέιτ Λαχία
Στο νοσοκομείο αλ Σίφα στη Λωρίδα της Γάζας βρέθηκαν εννέα πτώματα πριν οι υγειονομικοί υπάλληλοι σταματήσουν να σκάβουν.
Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως από τη Λωρίδα της Γάζας, καθώς το υπουργείο Υγείας και οι Δυνάμεις Πολιτικής Άμυνας της Χαμάς στη Γάζα, ανακάλυψαν δύο ομαδικούς τάφους.
Ο πρώτος ομαδικός τάφος ανακαλύφθηκε στο νοσοκομείο αλ Σίφα στην πόλη της Γάζας και ο δεύτερος βρέθηκε στη Μπέιτ Λαχία και οι δύο στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας.
Μερικοί από τους ανθρώπους που είχαν σκοτωθεί και θαφτεί φαίνεται ότι ήταν ασθενείς του νοσοκομείου και είχαν ιατρικούς επιδέσμους και καθετήρες
Ο ανταποκριτής του Al Jazeera, Ισμαήλ αλ-Γκουλ, σε ρεπορτάζ από το νοσοκομείο αλ Σίφα, δήλωσε ότι βρέθηκαν εννέα πτώματα πριν οι υγειονομικοί υπάλληλοι σταματήσουν να σκάβουν, φοβούμενοι ότι θα μπορούσαν να στοχοποιηθούν από τα ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που αιωρούνται στον ουρανό από πάνω τους.
Μάλιστα βίντεο δείχνει τη στιγμή που υγειονομικοί υπάλληλοι σκάβουν ανασύροντας πτώματα από τους τάφους.
Τα πτώματα που αποκαλύφθηκαν δεν είχαν αποσυντεθεί πλήρως, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχαν σκοτωθεί πρόσφατα.
Ασθενείς κάποιοι από τους νεκρούς
Μερικοί από τους ανθρώπους που είχαν σκοτωθεί και θαφτεί φαίνεται ότι ήταν ασθενείς του νοσοκομείου και είχαν ιατρικούς επιδέσμους και καθετήρες συνδεδεμένους με τα σώματά τους.
Μέλη της οικογένειας των νεκρών που αναγνώρισαν τα πτώματα επιβεβαίωσαν ότι ορισμένοι από τους δολοφονηθέντες ήταν ασθενείς. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ένας ηλικιωμένος άνδρας, μια γυναίκα και ένας άνδρας γύρω στα 20.
Οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου δήλωσαν ότι κάποιοι άνθρωποι σκοτώθηκαν έξω από την κεντρική πύλη του νοσοκομείου. Το ιατρικό προσωπικό δήλωσε ότι έγινε μάρτυρας δολοφονιών
Στη Μπέιτ Λαχία ανακαλύφθηκε άλλος ένας ομαδικός τάφος που περιείχε περίπου 20 αποσυντεθειμένα πτώματα.
Οι κάτοικοι δήλωσαν ότι τα πτώματα ανήκουν στην οικογένεια Αλ-Ασάφ και όπως είπαν σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια εισβολής των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή πριν από τέσσερις μήνες.
- Χολαργός: Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της επίθεσης με μαχαίρι στον 14χρονο
- Ο Δένδιας ζήτησε συγγνώμη από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων – Τα «καρφιά» στον Μητσοτάκη
- Τέλος στις φωτοτυπίες ταυτότητας – Αλλάζουν όλα στις καθημερινές συναλλαγές
- Ρεκόρ με ουρά: 2.397 Golden Retriever έφεραν το χαμόγελο στο Μπουένος Άιρες – «Χρυσό Κύμα»
- Δημοσκόπηση: Ολική επαναφορά Τσίπρα στο πολιτικό προσκήνιο – Ένας στους πέντε πολίτες δηλώνουν δυνητικοί ψηφοφόροι
- Πυροβολισμοί στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κεντάκι
- Τζέρεμι Ο. Χάρις: Ελεύθερος χωρίς κατηγορίες στην Ιαπωνία ο ηθοποιός του Emily In Paris μετά την υπόθεση MDMA
- Κέμνιτζ – Πανιώνιος 73-68: «Έμεινε» από δυνάμεις στο 4ο δεκάλεπτο…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442