Γκριμάου: «Η σειρά απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ σκληρή»
Ο Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τη σειρά με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Euroleague.
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να λυγίσει τη Χιρόνα του Φώτη Κατσικάρη και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στην ACB. Ο Ρότζερ Γκριμάου μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στη σειρά με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα είναι πολύ σκληρή, ενώ επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν μπόλικη εμπειρία.
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Euroleague.
Οι δηλώσεις του Ρότζερ Γκριμάου:
«Η σειρά απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ σκληρή. Είναι μια ομάδα με πολλή εμπειρία, που έχει κατακτήσει τη Euroleague αρκετές φορές. Θα πρέπει να ανοίξουμε τη σειρά στο «Παλάου» και να παίξουμε πολύ, πολύ καλά, επειδή κάθε παιχνίδι θα είναι μια μάχη».
Δυσκολεύτηκε κόντρα στη Χιρόνα η Μπαρτσελόνα
Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έβαλε δύσκολα στους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την πολύ καλή τους πρώτη περίοδο, και παρά την αντεπίθεση της Χιρόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, μπόρεσαν να διατηρήσουν στο δεύτερο μέρος μια μικρή διαφορά και να φτάσουν στη νίκη.
Κορυφαίος της Μπαρτσελόνα ήταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Νικολάς Λαπροβίτολα είχε 18. Θυμίζουμε πως εκτός ήταν Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Από την άλλη, για το σύνολο του Κατσικάρη ξεχώρισε ο Ίκε Ιροέγκμπου με 25 πόντους, με τον Κέμ Μπιρτς να σκοράρει 4 πόντους με 6 ριμπάουντ.
Η εμφάνιση του MVP Τζαμπάρι Πάρκερ:
𝐌𝐕𝐏 🌟
20 PUNTS, 8 REBOTS, 27 DE VALORACIÓ. EXHIBICIÓ DE JP. pic.twitter.com/C84Ry9JklI
— Barça Basket (@FCBbasket) April 14, 2024
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ λέει ότι θα συναντήσει τη Ματσάδο την προσεχή εβδομάδα
- Γάζα: 9 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά, σε ισραηλινά πλήγματα
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «εναπόκειται» στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»

