Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωσε Σπανούλη ο Χάινς: «Μπασκετική ιδιοφυία»

Αποθέωσε Σπανούλη ο Χάινς: «Μπασκετική ιδιοφυία»

Μιλώντας στο «Basketball Sphere» για την καριέρα του στην Euroleague, ο Κάιλ Χάινς, αναφέρθηκε στον κόουτς Σπανούλη αποθεώνοντάς τον.

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο «Basketball Sphere» για την καριέρα του στην Euroleague, τους συμπαίκτες που είχε όλα αυτά τα χρόνια και τι «πήρε» από τον καθένα.

Όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο συνυπήρξε στον Ολυμπιακό και κατέκτησαν back to back τρόπαια το 2012 και το 2013.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έμαθα λίγα από όλους. Ξεκινώντας από τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, από τον οποίο έμαθα για το work ethic, για το τι σημαίνει να είσαι ηγέτης, μέχρι τον Μίλος Τεόντοσιτς, από τον οποίο έμαθα τι είδους προσέγγιση πρέπει να έχω και πώς να διαβάζω το παιχνίδι.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο Νάντο Ντε Κολό με βοήθησαν να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι συνεπής. Έπειτα έπαιξα ξανά με τον Τσάτσο στο Μιλάνο, καθώς και με τους Βλάντιμιρ Μίτσοφ, Μάλκολμ Ντιλέινι και Σαβόν Σιλντς, με τον οποίο παίζω σήμερα. Όλοι με βοήθησαν και έπαιρνα λίγα από τον καθένα. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την καριέρα μου.

Πάντα ήθελα να παίξω με σπουδαίους παίκτες της EuroLeague όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης ή ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Δύο σπουδαίοι πόιντ γκαρντ, που έκαναν τη ζωή πιο εύκολη για τους σέντερ εκείνη την εποχή. Είναι δύο παίκτες με τους οποίους θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να παίξω»

Για τον κόουτς Σπανούλη: «Όλοι όσοι τον γνωρίζουν, όσοι του έχουν μιλήσει, ξέρουν ότι είναι μπασκετική ιδιοφυΐα. Η φυσική εξέλιξη ήταν ότι θα αναλάμβανε μια ομάδα, για να μοιραστεί τη γνώση με τις νεότερες γενιές. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Ξέρω πόσα σημαίνει για εκείνον η Ελλάδα, πόσα σήμαινε για εκείνον να παίζει για την Ελλάδα. Είναι κάτι τεράστιο, κάτι για το οποίο νοιάζεται πραγματικά. Ξέρω ότι θα κάνει καλή δουλειά».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024