Η επέμβαση που οδήγησε στον θάνατο 24χρονη βασίλισσα ομορφιάς
Στα 24 της χρόνια έφυγε από τη ζωή το μοντέλο Wilevis Brito μετά από μια επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο πρόσωπό της.
Τραγικό θάνατο βρήκε το 24χρονο μοντέλο Wilevis Brito που πέθανε από επιπλοκές στην υγεία της αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πρόσωπο.
Η Wilevis Brito, που συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Venezuela, πέθανε στις 8 Απριλίου αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για ένα μικρό εξόγκωμα στο άνω χείλος της.
Η 24χρονη φοιτήτρια Νομικής και δημοσιογράφος υποβλήθηκε σε στοματική και γναθοπροσωπική επέμβαση σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, στο Καράκας, όπου ζούσε.
Η θεραπεία συνήθως περιλαμβάνει επανορθωτική χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο, το στόμα, τη γνάθο, το κεφάλι και τον λαιμό λόγω ανωμαλίας ή τραύματος.
Έρευνα για τον θάνατο της Wilevis Brito
«Για να αποφύγει μελλοντικές επιπλοκές, αποφάσισε να κάνει τη χειρουργική επέμβαση. Όχι για λόγους αισθητικής ή ομορφιάς, αλλά για λόγους υγείας» επισήμανε φιλικό της πρόσωπο.
«Ήταν καλά μετά την επέμβαση, αλλά μετά άρχισαν οι επιπλοκές» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Η έρευνα για τον θάνατό της βρίσκεται σε εξέλιξη και τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Η Wilevis Brito, που είχε χιλιάδες ακολούθους στα social media, έχτισε την καριέρα της στο μόντελινγκ από μικρή και συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.
Έγινε μέλος της ακαδημίας μόδας Cerynel στη La Guaira της Βενεζουέλας στα 8 της χρόνια. Στέφθηκε Latin Fashion Vargas το 2013 και Great Model of the Pacific την επόμενη χρονιά.
Πήρε μέρος στον διαγωνισμό Miss Venezuela και κέρδισε τον τίτλο της Βασίλισσας των Σπορ του La Guaira το 2023.
Η Wilevis Brito σπούδαζε Νομική προτού ασχοληθεί με τα μέσα ενημέρωσης. Εργάστηκε ως παρουσιάστρια για το America Tucuman και το Α24 για αρκετά χρόνια.
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ




