Άλλες ίσως και να κολακεύονταν. Όχι όμως η Μία Καλίφα η οποία θεώρησε την πρωτοβουλία ενός θαυμαστή της αχρείαστη.
Η διάσημη πορνοστάρΜία Καλίφα έκραξε πριν μερικά χρόνια έναν θαυμαστή της, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπό της. Αντί να κολακευτεί από μια τέτοια κίνηση, έδειξε περισσότερο να εκνευρίζεται, κάτι που το εξέφρασε.
«Πρώτα από όλα είσαι ηλίθιος», είπε η Μία Καλίφαόταν είδε το τατουάζ με το πρόσωπό της. Και συνέχισε: «Δεύτερον, τα φρύδια μου είναι ανομοιόμορφα. Τρίτον τι το ξεχωριστό βρήκες και έκανες αυτό το τατουάζ;».
Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο τατουάζ δεν ήταν και και η καλύτερη απόδοση της εικόνας της.
Περισσότερο με πρόχειρο σκίτσο έμοιαζε παρά με την πραγματική της εικόνα.
Η Mia Khalifa συνέχισε στο ίδιο ύφος να κράζει τον θαυμαστή της: «Μοιάζω σαν να σύρθηκα από τα βάθη της κόλασης. Τι είδους χαζοί θα σημάδευαν μόνιμα το σώμα τους με κάτι τέτοιο; Αυτό δεν είναι ωραίο ή κολακευτικό… είσαι ηλίθιος lol».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»