Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Project Orion: Όσα ξέρουμε για το sequel του Cyberpunk 2077

Project Orion: Όσα ξέρουμε για το sequel του Cyberpunk 2077

Η CD Projekt Red δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας ή ποιες πλατφόρμες θα υποστηρίζουν το Project Orion

Αν περιμένετε τη συνέχεια του ιδιαίτερα δημοφιλούς και αγαπημένου παιχνιδιού «Cyberpunk 2077» τα νέα είναι ευχάριστα. Η CD Projekt Red ετοιμάζει το sequel του γνωστού παιχνιδιού με την ονομασία «Project Orion» και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα περιέχει διαδραστικές σεκάνς που θα θυμίζουν σε ταινία και παιχνίδι ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα από το Game Rant η εταιρεία ανέβασε μια αγγελία όπου αναζητά έναν lead cinematics designer για το επόμενο παιχνίδι της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αγγελία, το στούντιο αναζητά έναν ειδικό που θα εργαστεί πάνω σε «άκρως διαδραστικές κινηματογραφικές σεκάνς» που θα δημιουργήσουν ένα «fusion» παιχνιδιού και ταινίας.

Από τα όσα αναφέρονται στην εν λόγω αγγελία, μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα πως η συνέχεια του «Cyberpunk 2077» φαίνεται να κάνει το επόμενο βήμα με διαδραστικές σεκάνς με άκρως κινηματογραφικό χαρακτήρα, ενώ οι cutscenes θα απουσιάζουν.

Η αγγελία αναφέρει τα εξής:

«Αυτός που θα αναλάβει το ρόλο θα είναι μέρος στην ομάδα που εργάζεται στο Project Orion, τη συνέχεια του Cyberpunk 2077, του επόμενου μεγάλου παιχνιδιού στο franchise. Η ομάδα μας που ειδικεύεται στα cinematics εστιάζει στη δημιουργία των εξαιρετικά διαδραστικών κινηματογραφικών σεκάνς χρησιμοποιώντας διάφορα animations και motion capture, για να συγχωνεύσει ταινία και παιχνίδι μαζί».

Η CD Projekt Red δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας ή ποιες πλατφόρμες θα υποστηρίζουν το Project Orion και μπορεί να εξαρτηθεί από το πόσο χρόνο χρειάζεται για να αναπτυχθεί το παιχνίδι. Όποτε κάνει το ντεμπούτο του, η απάντηση είναι ότι πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στον υπολογιστή και στις τρέχουσες κονσόλες PlayStation και Xbox κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας.

Αν και οι λεπτομέρειες είναι ακόμα ελάχιστες, η CDPR άφησε να εννοηθεί ότι το multiplayer θα έρθει στο επόμενο παιχνίδι Cyberpunk. Σε συνέντευξή του στο Reuters τον Ιανουάριο του 2024, ο Adam Badowski, Κοινός Διευθύνων Σύμβουλος της CDPR, δήλωσε ότι ενώ το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε στάδιο σύλληψης, η ομάδα «εξετάζει στοιχεία multiplayer».

Το σίκουελ του Cyberpunk 2077 μπορεί να περιλαμβάνει έναν εντελώς νέο χαρακτήρα, με τον V να εμφανίζεται ως engram που φυλάσσεται στο Mikoshi, την περιοχή του κυβερνοχώρου που ελέγχεται από την Arasaka Corperation.

Εως την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού, μπορείτε να βρείτε ό,τι και αν αναζητάτε για το gaming στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία και όλα θα έρθουν στην ώρα τους στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Τώρα με κάθε αγορά από το SHOPFLIX κερδίζετε 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024