Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Smartphones: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ναυαρχίδων για τον Απρίλιο

Smartphones: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ναυαρχίδων για τον Απρίλιο

Ψάχνετε το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή;

Βρίσκεστε στην αναζήτηση για νέο smartphone  και δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε. Ψάχνετε το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή; Μετά από μερικά χρόνια σταδιακής προόδου – μια φωτεινότερη οθόνη εδώ, μια καλύτερη selfie κάμερα εκεί – η τεχνητή νοημοσύνη ήρθε για να μεταμορφώσει τις  δυνατότητες των κινητών τηλεφώνων.

Το καλύτερο τηλέφωνο συνολικά είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra για την καθηλωτική και ζωντανή οθόνη του, την αξιόπιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τον πλούτο των ειδικών χαρακτηριστικών, ορισμένα από τα οποία τροφοδοτούνται από το νέο γεννητικό μοντέλο AI της εταιρείας.

Η επιλογή για το καλύτερο τηλέφωνο περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με την εξάπλωση των αναδιπλούμενων τηλεφώνων, τα οποία είναι πολύ εντυπωσιακά αλλά  κοστίζουν ακριβά.

Φυσικά, το καλύτερο τηλέφωνο συνολικά μπορεί να μην είναι ακριβώς το καλύτερο τηλέφωνο για εσάς.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως διαμορφώνονται οι τιμές των ναυαρχίδων για τον Απρίλιο.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 12GB 256GB Titanium Black

Με το Galaxy S24 Ultra στα χέρια σας, μπορείτε να απελευθερώστε τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις δυνατότητές σας. Κομψό. Ισχυρό. Εντυπωσιακό. Γνωρίστε το Galaxy S24 Ultra, την απόλυτη έκδοση του Galaxy Ultra με ένα νέο εξωτερικό πλαίσιο τιτανίου και μια επίπεδη οθόνη 6.8 ιντσών.

Με τα περισσότερα megapixel σε Galaxy smartphone και επεξεργασία AI, με το Galaxy S24 Ultra μπορείτε να έχετε εκπληκτική ποιότητα εικόνας κάθε φορά που πατάτε το κουμπί κλείστρου. Επιπλέον, η νέα μηχανή ProVisual engine αναγνωρίζει αντικείμενα — βελτιώνοντας την απόχρωση, μειώνοντας τον θόρυβο και αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες.

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 8GB 256GB Cream

Θέλετε να έχετε το smartphone σας παντού μαζί σας; Χωράει στην τσέπη σας για να το παίρνετε μαζί σας, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα εκπληκτικό Flex Window που μπορείτε να προσαρμόσετε, μια κάμερα για selfies από διάφορες γωνίες, μπαταρία με εκπληκτική διάρκεια και τον πιο ισχυρό επεξεργαστή σε Galaxy Foldables μέχρι σήμερα!

Η μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη σε Galaxy Z Flip, 3.4 ιντσών! Μικρό και εντυπωσιακό από κάθε γωνία, αυτό το αναδιπλούμενο smartphone είναι τόσο ευέλικτο, όσο και φορητό. Απαντήστε σε μηνύματα με ένα πληκτρολόγιο QWERTY, κάντε κλήσεις, δείτε ακόμα και την πρόβλεψη του καιρού, όλα από ένα μεγάλο, φωτεινό Flex Window.Τώρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα καντράν ρολογιού και λειτουργίες από το οικοσύστημα Galaxy, στην εξωτερική σας οθόνη.

Ενώ ανεξάρτητα από το πόσα widget χρησιμοποιείτε, δεν θα χαθείτε στο ψάξιμο, αφού έχετε το Multi Widget View. Αποκτήστε τον έλεγχο του Flex Window. Προσαρμόστε τη συσκευή σας με πολλά widget, ταπετσαρίες βίντεο, καντράν ρολογιού, στυλ και πολλά άλλα για να κάνετε το Galaxy Z Flip5 σας μοναδικό σαν κι εσάς.

Apple iPhone 15 Pro Max 5G 8GB 256GB Black Titanium

Κατασκευασμένο από τιτάνιο το iPhone 15 Pro Max διαθέτει τον επαναστατικό επεξεργαστή A17 Pro, προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης και το ισχυρότερο σύστημα κάμερας iPhone που υπήρξε ποτέ.

Η οθόνη Super Retina XDR 6.7 ιντσών με τεχνολογία ProMotion αυξάνει το ρυθμό ανανέωσης σε 120Hz όταν χρειάζεσαι εξαιρετική απόδοση στα γραφικά. Το Dynamic Island εμφανίζει ειδοποιήσεις και Live Activities. Και με την λειτουργία Always-On, η οθόνη κλειδώματος παραμένει ευδιάκριτη, ώστε δεν χρειάζεται να την αγγίξεις για να παραμένεις ενήμερος.

Ένας επεξεργαστής κατηγορίας Pro δημιουργεί απίστευτα ζωντανή εμπειρία στα παιχνίδια για τα κινητά, με πλούσια περιβάλλοντα και ρεαλιστικούς χαρακτήρες. Ο A17 Pro είναι επίσης απίστευτα αποδοτικός και βοηθά στην παροχή εκπληκτικής διάρκειας μπαταρίας όλη την ημέρα.

Xiaomi 14 5G 12GB 512GB Πράσινο

Το Xiaomi 14 διακρίνεται για την υπεροχή του στη λήψη φωτογραφιών, έχοντας ανανεωμένη τριπλή κύρια κάμερα υπό την επωνυμία Leica, η οποία συνδυάζει 3 φακούς:

Ευρυγώνιο 50 MP με διάφραγμα f/1.6 στα 23mm
Υπερευρυγώνιο 50 MP με διάφραγμα f/2.2 στα 14mm
Τηλεφακό 50MP με διάφραγμα f/2.0 στα 75mm και οπτικό zoom 3.2x
Οι τρεις φακοί προσφέρουν ουσιαστικά τέσσερα επίπεδα εστίασης – 0.6x με τον υπερευρυγώνιο, 1x και 2x με τον κύριο και 3.2x με τον τηλεφακό.

Το Xiaomi 14 υποστηρίζει Dolby Vision, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία από την εγγραφή, την προβολή και την επεξεργασία, καταγράφοντας ζωντανά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση και φωτεινότητα και να αποκαλύψει πλούσιες λεπτομέρειες τόσο σε σκοτεινές όσο και σε φωτεινές περιοχές. Επίσης υποστηρίζει μια ολοκαίνουργια λειτουργία ταινίας, η οποία ορίζει από προεπιλογή μια αναλογία διαστάσεων 2.39:1, την κύρια αναλογία διαστάσεων στη βιομηχανία ταινιών κατά την εγγραφή.

Υποστηρίζει επίσης κινηματογραφικό bokeh και αυτόματη εναλλαγή εστίασης, κάνοντας το περιεχόμενο που τραβάτε πιο κινηματογραφικό από ποτέ. Υπάρχει δυνατότητα καταγραφής video 8Κ στα 24 fps, ενώ τα 4 μικρόφωνα 62dB με noise cancellation δίνουν στον ήχο τρισδιάστατη αίσθηση.

Asus ROG Phone 8 5G 12GB 256GB Phantom Black

Μπείτε στο μέλλον του mobile gaming με το επαναστατικό και επανασχεδιασμένο ROG Phone 8, ένα πρωτοφανές μείγμα καθαρής ικανότητας gaming και καθημερινής κομψότητας. Τροφοδοτείται από την πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen 3, με τον βελτιωμένο θερμικό σχεδιασμό για απαράμιλλη απόδοση.

Χαρείτε την οθόνη Samsung AMOLED 6,78 ιντσών με τεχνολογία LTPO και μέγιστη φωτεινότητα έως 2500 nits και απαθανατίστε τις στιγμές σαν επαγγελματίας με την κάμερα με υβριδικό σταθεροποιητή Gimbal 6 αξόνων, η οποία διαθέτει επίσης τηλεφακό 3x. Απογειώστε το gaming και τον τρόπο ζωής σας με μία εξαιρετική συσκευή.

OnePlus 12 5G 16GB 512GB Silky Black

Το OnePlus 12 ενσωματώνει μια τολμηρή σχεδίαση που περιλαμβάνει πολυτελές πλαίσιο μονάδας κάμερας Hasselblad 4ης γενιάς. Με οθόνη LTPO 2K 120Hz ProXDR 6.82” και πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, η εμπειρία gaming και χρήσης του OnePlus 12 είναι απίστευτα ομαλή.
Υπερβαίνοντας κάθε Pro ή Ultra, το OnePlus 12 επαναπροσδιορίζει τα υψηλότερα πρότυπα για ισχύ και αποδοτικότητα. Με έναν υπερ-επεξεργαστή, έως 16GB μνήμης RAM LPDDR5X και εντυπωσιακή μπαταρία 5400 mAh, καθοδηγεί σε νέα επίπεδα απόδοσης.

Ο πιο πρόσφατος αλγόριθμος HyperTouch εξασφαλίζει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία αφής.Από τη βροχή μέχρι το πλύσιμο των χεριών, κάθε κίνηση γίνεται απροβλημάτιστα ομαλά.

Sony Xperia 5 V 5G 8GB 128GB Μπλε

Το Xperia 5 V έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας, με απλή και επίπεδη μορφή και μια μονάδα κάμερας που ταιριάζει με το χρώμα του σώματος για μια εμβληματική εμφάνιση.

Ο σχεδιασμός ταιριάζει σε κάθε ντύσιμο και κατάσταση. Η συμπαγής, πρακτική μορφή του σας επιτρέπει να χειρίζεστε κάθε λειτουργία με το ένα χέρι και είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να μοιράζεστε τον κόσμο σας.

Επίπεδος, λεπτός σχεδιασμός, που τονίζεται από τα ουδέτερα χρώματα. Το λεπτόκοκκο μεταλλικό πλαίσιο και το πίσω μέρος από παγωμένο γυαλί δημιουργούν μια άνετη εργονομική εμπειρία που προσκαλεί σε αλληλεπίδραση – αλλά παραμένει απαλλαγμένο από δακτυλικά αποτυπώματα.

Motorola Edge 40 Pro 5G 12GB 256GB Interstellar Black

Το Motorola Edge 40 Pro προσφέρει ένα σύνολο εντυπωσιακών προδιαγραφών, όπως οθόνη OLED 6,67 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης έως 165 Hz, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0 και μπαταρία 4600 mAh με γρήγορη φόρτιση 125 W.

Επιπλέον, το Motorola Edge 40 Pro ξεχωρίζει για την τριπλή πίσω κάμερά του, η οποία διαθέτει κύριο αισθητήρα 50MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας και πανκατευθυντική αυτόματη εστίαση, υπερευρυγώνιο αισθητήρα 50MP με γωνία θέασης 114 μοιρών και λειτουργία macro και αισθητήρα τηλεφακού 12MP με οπτικό ζουμ 2x. Η μπροστινή κάμερα είναι επίσης ισχυρή, με τεχνολογία 60MP και Quad Pixel για τη βελτίωση της ποιότητας των selfies.

Το Motorola Edge 40 Pro έχει κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό, με γυαλί Corning Gorilla Glass Victus στο μπροστινό και πίσω μέρος και ένα πλαίσιο αλουμινίου. Διαθέτει επίσης προστασία IP68 από νερό και δηλητήριο, συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών εκτυπώσεων σε ύφασμα, στερεοφωνικά ηχεία και υποστήριξη για το Ready For 3.5, μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας σε ένα εξωτερικό δίκτυο για να εκμεταλλευτείτε πόρους όπως παιχνίδια, βιντεοκλήσεις και ροής.

Motorola RAZR 40 Ultra 5G 8GB 256GB Viva Magenta

Αλλάζει τα όρια! Το MOTOROLA razr 40 Ultra είναι το αναδιπλούμενο Smartphone που ξαναγράφει το σενάριο! Ιδιαίτερα κομψό και με σύγχρονο design, χωράει ακόμα και στην τσέπη σου για μία εμπειρία χρήσης πέρα από τα καθιερωμένα.

Έτσι, χάρη στο Flex View mode και στην ενσωμάτωση εξωτερικής και εσωτερικής οθόνης θα δώσεις άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου.

Κι αυτό διότι έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις την ανθεκτική άρθρωση της συσκευής και να την τοποθετήσεις σταθερά σε πολλαπλές γωνίες κλίσης για handsfree λειτουργικότητα που σου λύνει τα χέρια, όπως θέαση βίντεο, selfie φωτογραφίες, βιντεοκλήσεις και πολλά άλλα!

Αν και εσείς θέλετε ένα από τα παραπάνω κινητά ή ψάχνετε ακόμα περισσότερα smartphone θα τα βρείτε όλα στο SHOPFLIX.gr και θα τα παραλάβετε άμεσα και στην ώρα τους σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024