Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περισσότερα από 300 ηχητικά παραμύθια και βιβλία για παιδιά, με μία μόνο συνδρομή!

Περισσότερα από 300 ηχητικά παραμύθια και βιβλία για παιδιά, με μία μόνο συνδρομή!

Ένα μοναδικό δώρο από τα Public και την πλατφόρμα BookVoice Kids που μπορείτε να κάνετε στους μικρούς μας φίλους.

Γιορτές, γενέθλια, το Πάσχα που πλησιάζει και αν δεν ξέρετε τι δώρο να κάνετε στα παιδιά, βαφτιστήρια, ανίψια, σας έχουμε μία μοναδική πρόταση: μία συνδρομή για να ακούν τα παιδιά απεριόριστα παραμύθια και βιβλία για 7 μήνες, με την υπογραφή και ποιότητα της BookVoice.

Συγκεκριμένα, τα Public προσφέρουν τη μεγαλύτερη συλλογή παραμυθιών και παιδικών βιβλίων σε μορφή audiobook στην πλατφόρμα BookVoice Kids, μία υπηρεσία που μπορείτε να τη βρείτε στα φυσικά καταστήματα και στο public.gr ως “Ηχητικά παραμύθια και βιβλία σε μία συλλογή!”.

Στην εν λόγω συλλογή θα βρείτε περισσότερα από 300 διάσημα, διαχρονικά ηχητικά παραμύθια διεθνών και Ελλήνων δημιουργών, όπως οι αδερφοί Γκριμ, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Ιούλιος Βερν, Κάρολος Ντίκενς, Όσκαρ Ουάιλντ, Βίκτορ Ουγκώ, Ουίλιαμ Σέξπηρ, Αίσωπος και πολλών άλλων.

Αυτή η συλλογή με αποκλειστικά παιδικό περιεχόμενο είναι διαθέσιμη με απεριόριστη πρόσβαση για 7 μήνες, σε πολύ προσιτή τιμή και με μία μόλις συνδρομή.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι του πακέτου “Ηχητικά παραμύθια και βιβλία σε μία συλλογή!” είναι παιδιά τριών έως εννέα ετών, που μπορούν να κερδίσουν χρόνο μακριά από τις οθόνες και να ταξιδέψουν με το υπέροχο μυαλό τους σε τόπους μαγικούς, ακούγοντας ιστορίες που μεγάλωσαν πολλές γενιές ανθρώπων. Ιστορίες που μπορούν να μοιραστούν στη συνέχεια με τους γονείς τους και τα μεγαλύτερα αδέλφια τους. Είναι η ευκαιρία να γνωρίσουν τον φανταστικό κόσμο της λογοτεχνίας και με όχημα τα ακουστικά ή τα ηχεία τους να ψυχαγωγηθούν ουσιαστικά. Μία ενασχόληση που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας στο σπίτι, στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας μία εκδρομή, στις διακοπές, στο καράβι ή στο αεροπλάνο. Ένα βιβλίο άλλωστε, ηχητικό ή μη, είναι η καλύτερη παρέα ανεξαρτήτου ηλικίας και το ιδανικό δώρο για όλους.

Το διαφορετικό σε αυτήν την audiobook πρόταση είναι ότι με την αγορά αυτής της συλλογής, δίνεται πρόσβαση σε όλο το παιδικό περιεχόμενό της πλατφόρμας με μία μόνο συνδρομή. Συγκεκριμένα, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πάρει ένα πακέτο που περιλαμβάνει πέρα από τον μοναδικό κωδικό για ενεργοποίηση της 7μηνης συνδρομής, ένα εικονογραφημένο βίβλο 112 σελίδων, που βοηθά μικρούς και μεγάλους να ενεργοποιήσουν τη συνδρομή και να περιηγηθούν σε έναν φυσικό κατάλογο των προσφερόμενων τίτλων, συμπληρωματικά με τον ψηφιακό που θα βρουν μέσα στην εφαρμογή.

Σε κάθε περίπτωση, τα Public, που όπως βλέπουμε συνεχώς εμπλουτίζουν τις υπηρεσίες τους, είναι ο αγαπημένος προορισμός ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Είναι το μέρος που θα βρείτε τα πάντα σχετικά με το βιβλίο, το ηχητικό βιβλίο αλλά και ψηφιακές υπηρεσίες  στην κατηγορία του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, δίνοντας νέες δυνατότητες σε μικρούς και μεγάλους.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024