Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Ζιζέλ ποζάρει με ένα hot λεοπάρ μαγιό για το εξώφυλλο του Pop Magazine

H Ζιζέλ ποζάρει με ένα hot λεοπάρ μαγιό για το εξώφυλλο του Pop Magazine

«Ο ορισμός του SUPERmodel» έγραψε ένας θαυμαστής του μοντέλου και θα συμφωνήσουμε απόλυτα.

Η Ζιζέλ έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση για το τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού Pop, με το σούπερ μόντελ να φοράει ένα λεοπάρ ολόσωμο μαγιό, ενώ για τις ανάγκες της φωτογράφισης χόρευε με ένα φθορίζον φως.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret φορούσε ένα μαύρο σακάκι και ένα δερμάτινο biker σορτσάκι σε μια άλλη φωτογραφία – στην οποία εμφανίστηκε braless – και έκανε βόλτα με ένα τρίκυκλο φορώντας μόνο ένα ξεκούμπωτο ανδρικό πουκάμισο σε μια άλλη spicy εικόνα

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγάλαμε 13 λήψεις σε 3 ώρες! Αυτό ήταν ρεκόρ για μένα», έγραψε η 43χρονη σταρ της πασαρέλας στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram τη Δευτέρα, προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε στο Μαϊάμι και περάσατε καλά μαζί μου, ήταν πολύ ωραία! Παιδιά, τα σπάσατε!».

Πόζαρε για αρκετές λήψεις, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου το μοντέλο της πασαρέλας πόζαρε σαν χορεύτρια πίσω από ένα τεράστιο φως που κρατούσε σαν στύλο.

Στη φωτογραφία, φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαγιό Celine by Hedi Slimane που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, συνδυάζοντας το look με πέδιλα με τακούνι.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Ζιζέλ κρατούσε το φθορίζον φως πάνω από το κεφάλι της, καθώς επιδείκνυε τα εντυπωσιακά της χέρια.

Βόλτα με ένα τρίκυκλο

Σε μια δεύτερη φωτογραφία εξωφύλλου του περιοδικού φόρεσε ένα λευκό T-shirt και ένα χρυσό σλιπ με καρφιά, ενώ σε μια άλλη εκδοχή φόρεσε ένα μαύρο ολόσωμο με κοψίματα.

View this post on Instagram

A post shared by POP (@thepopmag)

Η ανάρτηση της  Μπούντχεν στο Instagram πρόβαλε επίσης μερικές στιγμές από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της ίδιας που φοράει ένα κόκκινο κορμάκι, καθώς της έκανε σκιά ένα μέλος του συνεργείου που κρατούσε ομπρέλα.

«Επιτρέψτε μου να πάω εκεί και να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη», έγραψε μια άλλη θαυμάτρια, αναφερόμενη στην Ζιζέλ

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret φορούσε ένα μαύρο σακάκι και ένα δερμάτινο biker σορτσάκι σε μια άλλη φωτογραφία – στην οποία εμφανίστηκε braless – και έκανε βόλτα με ένα τρίκυκλο φορώντας μόνο ένα ξεκούμπωτο ανδρικό πουκάμισο σε μια άλλη spicy εικόνα.

View this post on Instagram

A post shared by POP (@thepopmag)

«Πολύ ερωτευμένη»

«Πανέμορφη όπως πάντα», σχολίασε στην ανάρτηση η Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ ένας θαυμαστής πρόσθεσε: «Ο ορισμός του SUPERmodel» με ένα emoji φωτιάς.

«Επιτρέψτε μου να πάω εκεί και να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη», έγραψε μια άλλη θαυμάτρια, αναφερόμενη στην Ζιζέλ.

Όσο για τη ερωτική της ζωή, μια ανώνυμη πηγή δήλωσε στο Page Six ότι η σούπερ σταρ της πασαρέλας είναι «πολύ ερωτευμένη» με τον νέο της αγαπημένο Joaquim Valente, – ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το Ζίου Ζίτσου – με τον οποίο διατηρεί σχέση από τον Νοέμβριο του 2022, λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της.

*Mε πληροφορίες από Page Six | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Gisele Bündchen | Instagram

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024