Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Gisele μιλά για τις τοξικές σχέσεις και κάθε σύγχρονη γυναίκα αξίζει να την ακούσει

H Gisele μιλά για τις τοξικές σχέσεις και κάθε σύγχρονη γυναίκα αξίζει να την ακούσει

Μια νέα εξομολογητική συνέντευξη από την Gisele προς τους New York Times και προς όλες τις γυναίκες

Μια μεγάλη και εξομολογητική συνέντευξη στους New York Times παραχώρησε η Gisele, η οποία βλέπει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά στα 43 της χρόνια, και παρά τις προκλήσεις και τις δύσκολες αποφάσεις, η ζωή της φαίνεται να μπαίνει ξανά σε μια σειρά.

Στα 40 της δεν είχε νιώσει ποτέ ξανά τόσο καταθλιπτική και ευάλωτη. Είχε περάσει δύσκολα λόγω δύο εγχειρήσεων στον ώμο της, ενώ και η προσωπική της κατάσταση βρισκόταν σε μια ρευστή φάση. Τελικά οι δύσκολες αποφάσεις και οι αλλαγές έγιναν μονόδρομος. Ήρθε το διαζύγιο από τον επί 13 χρόνια σύντροφό της, όπως επίσης και η μετακόμιση. Πλέον ζει στο Μαϊάμι και με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται την γενέτειρα της, τη Βραζιλία.

«Οι γυναίκες σε έναν χωρισμό, μέσα σε όλα, έχουν και να διαχειριστούν το τι λέει η κοινωνία, η οικογένειά τους»

Η συζήτηση δεν έμεινε μακριά από το διαζύγιο της, και τη νέα της σχέση με τον προπονητή jiu-jitsu, Joaquim Valente. Οι φήμες ήθελαν τη νέα σχέση της Gisele με τον Joaquim να έχει δημιουργηθεί πριν το διαζύγιο, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε τα πράγματα:

«Αυτό δεν ισχύει. Συμβαίνει πολύ συχνά σε πολλές γυναίκες οι οποίες κατηγορούνται για απιστία, ενώ απλά είχαν το κουράγιο να φύγουν από μια τοξική σχέση και τους φορέθηκε η ταμπέλα της άπιστης», δήλωσε η Gisele. «Οι γυναίκες σε έναν χωρισμό, μέσα σε όλα, έχουν και να διαχειριστούν το τι λέει η κοινωνία, η οικογένεια τους. Φυσικά στη δική μου περίπτωση, όλο αυτό ήταν ακόμη πιο έντονο εξαιτίας της δημοσιότητας», πρόσθεσε.


«Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, παρά μόνο οι ίδιοι που είναι μέσα στη σχέση», είπε η Gisele. Εδώ και 18 μήνες το ζευγάρι παραμένει χωριστά και φαίνεται πως έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή τόσο η Gisele, όσο και ο Tom Brady.

H Gisele επιβεβαίωσε πως είναι σε μια νέα σχέση

Ομολογουμένως το γνωστό super model παραμένει πολύ ιδιωτική για την προσωπική της ζωή, ωστόσο επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση με ένα νέο πρόσωπο. «Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, όπου ένας φίλος μου εξελίχθηκε σε σχέση. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό, πολύ ειλικρινές και αυθεντικό».

Η ζωή συνεχίζεται και η υγεία μπαίνει σε προτεραιότητα

Το να είσαι από εφηβική ηλικία στο προσκήνιο και μάλιστα να κατακτάς μεγάλες επιτυχίες στο χώρο της μόδας, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο ακούγεται. Οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι πτυχές που έχει βιώσει το διάσημο μοντέλο, και κάνει ότι μπορεί για να διατηρεί το σώμα και το μυαλό της υγιές.

Δεν χάνει τις προπονήσεις της, αγαπά το υγιές φαγητό και λατρεύει το meditation. Λίγο πριν το τέλος, η ίδια μίλησε και για τα παιδιά της, με τα οποία προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια νέα καθημερινότητα μετά το διαζύγιο.


Μέχρι τα 26 της, η Gisele είχε ήδη δύο δεκαετίες στις πασαρέλες και μια οικογένεια. Πλέον επιλέγει ορισμένες συνεργασίες και οίκους μόδας με τους οποίους συνεργάζεται και δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από τη μόδα. «Νιώθω ότι μετά από 30 χρόνια στον χώρο είναι μια καλή στιγμή να κλείσει ένας κύκλος, αλλά και να ανοίξει μια νέα εποχή για εμένα».

Τέλος μίλησε για το νέο της βιβλίο με τίτλο «Nourish», όπου μιλά για τη δύναμη της υγιεινής διατροφής, και μοιράζεται αγαπημένες της συνταγές με βιολογικές πρώτες ύλες.


Πηγή: GRACE

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024