Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυστήριο με το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ - «Εξαφανίστηκαν» τραγούδια από το βινύλιο

Μυστήριο με το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ – «Εξαφανίστηκαν» τραγούδια από το βινύλιο

Οι θαυμαστές της Μπιγιονσέ που αγόρασαν σε βινύλιο το νέο της άλμπουμ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα τραγούδια που λείπουν από τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

Οι θαυμαστές της Μπιγιονσέ που αγόρασαν το τελευταίο άλμπουμ της σε μορφή βινυλίου βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς έλειπαν πέντε από τα νέα της τραγούδια.

Το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ «Cowboy Carter» κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με τις κριτικές να το χαρακτηρίζουν αριστούργημα.

Ωστόσο, από το βινύλιο απουσιάζουν πέντε από τα νέα της τραγούδια, με τους θαυμαστές της Μπιγιονσέ να εκφράζουν τη λύπη τους στα social media.

«Είμαι τόσο λυπημένος» έγραψε χαρακτηριστικά ένας θαυμαστής της στο Reddit, ο οποίος είχε πληρώσει 32 λίρες για να προπαραγγείλει το άλμπουμ από το site της.

«Είναι πολύ κρίμα γιατί το Ya Ya είναι στα πέντε αγαπημένα μου τραγούδια» σημείωσαν οι κολλέκτες βινυλίων Matt και Juan στο TikTok.

Τα «εξαφανισμένα» τραγούδια της Μπιγιονσέ

Τα τραγούδια που απουσιάζουν από το βινύλιο είναι τα Spaghetti, Flamenco, The Linda Martell Show, Ya Ya και Oh Louisiana.

Δεν είναι σαφές σύμφωνα με το BBC εάν επηρεάζονται όλα τα βινύλια. Οι θαυμαστές της Μπιγιονσέ ανέφεραν επίσης ότι λείπουν τέσσερα κομμάτια από τα CD του νέου της άλμπουμ.

«Τι ακριβώς συμβαίνει; Πώς θα μπορούσε να πουλήσει ένα ημιτελές άλμπουμ;» αναρωτήθηκε άλλος θαυμαστής της Μπιγιονσέ.

Η πιθανή εξήγηση είναι πως η τραγουδίστρια προσέθεσε αυτά τα τραγούδια αργά στη δημιουργία του άλμπουμ.

Για τα βινύλια πρέπει να γίνει κράτηση αρκετούς μήνες νοωρίτερα, με τους χρόνους παράδοσης να κυμαίνονται από 10 εβδομάδες έως έξι μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι τα άλμπουμ πρέπει να υποβληθούν πολύ πριν από την κυκλοφορία τους.

Δεν είναι επίσης ασυνήθιστο για τους καλλιτέχνες να τροποποιούν τις λίστες κομματιών και τις διασκευές την τελευταία στιγμή.

Ο Kanye West ενημέρωσε το άλμπουμ του 2016 The Life Of Pablo αρκετές φορές μετά την κυκλοφορία του, με τραγούδια να ενημερώνονται στις υπηρεσίες streaming για εβδομάδες πριν τελικά ικανοποιηθεί.

Η Μπιγιονσέ τροποποίησε επίσης το προηγούμενο άλμπουμ της Renaissance την εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, αλλάζοντας έναν στίχο για να αφαιρέσει μια προσβολή που χρησιμοποιείται συνήθως για την υποτίμηση των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024