Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε τη λίστα τραγουδιών του «Cowboy Carter» - Επιβεβαιώνεται η Ντόλι Πάρτον

Η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε τη λίστα τραγουδιών του «Cowboy Carter» – Επιβεβαιώνεται η Ντόλι Πάρτον

Μπορεί η Μπιγιονσέ να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της country άλμπουμ, αλλά αυτό δεν είναι το πρώτο rodeo της ποπ σταρ.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ, Act II: Cowboy Carter, [Πράξη ΙΙ] αυτή την Παρασκευή, η 42χρονη Queen Bey ξεσήκωσε τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας το tracklist νωρίτερα σήμερα [17/3/24].

Η τραγουδίστρια του «Cuff It» εξήγησε ότι όχι μόνο το LP ετοιμαζόταν πέντε χρόνια, αλλά και ότι «γεννήθηκε από μια εμπειρία που είχα πριν από χρόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη»

Η νικήτρια Grammy αποκάλυψε τους τίτλους των τραγουδιών με μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία αφήνει το υπονοούμενο ότι ο δίσκος θα περιλαμβάνει μια διασκευή του κλασικού τραγουδιού «Jolene» της Ντόλι Πάρτον.

«Πράξη ΙΙ»

Η Μπιγιονσέ μοιράστηκε την λίστα των τραγουδιών δημοσιεύοντας μια εικόνα που μοιάζει με μια vintage αφίσα συναυλίας, φτιαγμένη έτσι ώστε να φαίνεται ότι το «Cowboy Carter» ήταν το «πρώτο όνομα» και οι τίτλοι που αναφέρονται από κάτω ήταν τα μουσικά μέρη του «Rodeo Chitlin’ Circuit» της.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Εκτός από το «Jolene» που περιλαμβάνεται στη λίστα – επιβεβαιώνοντας τα πρόσφατα σχόλια της Πάρτον ότι είχε ακούσει ότι η καλλιτέχνιδα του Renaissance ηχογράφησε μια διασκευή του τραγουδιού για τον δίσκο της – το «Dolly P» είναι καταχωρημένο, όπως και το όνομα του Γουίλι Νέλσον σε ένα τραγούδι με τίτλο «Smoke Hour».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν τα ίδια τα δύο είδωλα της country εμφανίζονται ως συμμετοχές στο άλμπουμ.

Η Μπιγιονσέ άφησε αρχικά να εννοηθεί ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ κατά τη διάρκεια του Super Bowl, κάνοντας ένα αστείο για τις ικανότητές της να «γκρεμίζει» το διαδίκτυο σε ένα διαφημιστικό σποτ της Verizon

Εκτός από τα singles που κυκλοφόρησαν προηγουμένως, «Texas Hold ‘Em» και «16 Carriages», φαίνεται ότι τα άλλα τραγούδια ενδέχεται να ονομάζονται: «American Requiem», «Blackbird», «Protector», «My Rose», «Smoke Hour», «Bodyguard», «Dolly P», «Jolene», «Daughter», «Spaghetti», «Alligator Tears», «Smoke Hour II», «Just For Fun», «II Most Wanted», «Levii’s Jeans», «Flamenco», «Τhe Linda Martell Show», «Yaya», «Oh Louisiana», «Desert Eagle», «Riiverdale», «II Hands II Heaven», «Tyrant», «Sweet Honey Buckin» και «Amen».

Υπάρχουν διάφορες αναφορές στο ότι ο δίσκος είναι η «πράξη ΙΙ» του έργου της Renaissance ενώ το «The Linda Martell Show» φαίνεται να είναι μια αναφορά στην τραγουδίστρια της country που έγινε η πρώτη μαύρη καλλιτέχνιδα που εμφανίστηκε στο Grand Ole Opry.

«Δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη»

Η ανάρτηση της Μπιγιονσέ δεν αποκάλυψε ποια τραγούδια θα έχουν guests, αλλά την περασμένη εβδομάδα η καλλιτέχνιδα του «Break My Soul» επιβεβαίωσε με μια ανάρτηση στο Instagram ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν ότι ο δίσκος θα περιλαμβάνει «μερικές εκπλήξεις» και συνεργασίες με «καλλιτέχνες που σέβομαι βαθύτατα».

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Στην αποκαλυπτική ανάρτηση της μουσικού στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, η οποία παρουσίαζε μια πρώτη γεύση από το εξώφυλλο του Act II: Cowboy Carter, η Μπιγιονσέ ευχαρίστησε επίσης το Bey Hive για την υποστήριξή τους στα πρόσφατα singles της και μίλησε για το τι ενέπνευσε το νέο της άλμπουμ.

Η τραγουδίστρια του «Cuff It» εξήγησε ότι όχι μόνο το LP ετοιμαζόταν πέντε χρόνια, αλλά και ότι «γεννήθηκε από μια εμπειρία που είχα πριν από χρόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη».

Τα αποκαλυπτήρια στο Super Bowl

«Και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήμουν», μοιράστηκε το ποπ είδωλο. «Αλλά, εξαιτίας αυτής της εμπειρίας, έκανα μια βαθύτερη βουτιά στην ιστορία της country μουσικής και μελέτησα το πλούσιο μουσικό μας αρχείο.

Είναι ωραίο να βλέπεις πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ενισχύει τις φωνές κάποιων ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής τους στο να επιμορφώνουν».

Η Μπιγιονσέ άφησε αρχικά να εννοηθεί ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ κατά τη διάρκεια του Super Bowl, κάνοντας ένα αστείο για τις ικανότητές της να «γκρεμίζει» το διαδίκτυο σε ένα διαφημιστικό σποτ της Verizon.

Αμέσως μετά την προβολή της διαφήμισης, μοιράστηκε ένα teaser στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ότι κάτι καλό έρχεται στις 29 Μαρτίου, και δημοσίευσε δύο τραγούδια εμπνευσμένα από τη country, το «Texas Hold ‘Em» και το «16 Carriages».

Η τραγουδίστρια του «Single Ladies» ανακοίνωσε επίσημα τον τίτλο του άλμπουμ στις αρχές Μαρτίου, προσθέτοντάς τον στο βιογραφικό της στο Instagram και δημοσιεύοντας στο Instagram Story της μια φωτογραφία από μια σέλα με μια κόκκινη, άσπρη και μπλε ζώνη που έγραφε «Cowboy Carter».

*Mε πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: PARKWOOD ENTERTAINMENT | INSTAGRAM

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024