Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται νέα συνεργασία της Lady Gaga με τη Beyoncé 14 χρόνια μετά το «Telephone»;

Έρχεται νέα συνεργασία της Lady Gaga με τη Beyoncé 14 χρόνια μετά το «Telephone»;

Δεν θέλουμε να σας δώσουμε ελπίδες, αλλά οι θαυμαστές της Beyoncé και της Lady Gaga είναι πεπεισμένοι ότι μια ακόμη μουσική συνεργασία μεταξύ των δύο σούπερ σταρ πλησιάζει.

Από τη στιγμή που η Queen Bey κυκλοφόρησε το νέο της single «Texas Hold ‘Em» κατά τη διάρκεια του SuperBowl, το ίντερνετ έχει κατακλυστεί από θεωρίες σχετικά με το τι θα φέρει το Renaissance Act II.

Στο εννιάλεπτο βίντεο, το οποίο αποτελεί συνέχεια του μουσικού βίντεο «Paparazzi», η Beyoncé βγάζει την Gaga με εγγύηση από τη φυλακή, για να βρεθούν και πάλι σε φυγή από την αστυνομία

Ανάμεσα στα νέα της κομμάτια «Texas Hold ‘E»’ και «16 Carriages», και την γκαρνταρόμπα της γεμάτη καουμπόικα καπέλα, οι θαυμαστές της έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το επόμενο άλμπουμ της Beyoncé θα είναι country.

«Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας»

Μερικοί θαυμαστές άρχισαν να αναρωτιούνται αν αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η νέα κολλητή της Beyoncé, η Τέιλορ Σουίφτ, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από το TMZ την Τρίτη (13 Φεβρουαρίου), ο παραγωγός του άλμπουμ Killah B είπε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται να σοκάρει όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να το ερμηνεύσετε αυτό».

Παρόλο που ένα κομμάτι Beyoncé/Τέιλορ Σουίφτ θα ήταν σίγουρα εξαιρετικό, το Beyhive φαίνεται να ασχολείται περισσότερο με μια νέα θεωρία που λέει ότι η Beyoncé μπορεί να έχει ζητήσει τη συμμετοχή της Lady Gaga στο νέο της άλμπουμ.

Είναι καθ’ οδόν;

Τα δύο ποπ είδωλα έχουν ήδη δύο κοινά τραγούδια: το extended remix του «Video Phone» της Beyoncé, και το καταξιωμένο από τους κριτικούς hit «Telephone», τα οποία κυκλοφόρησαν το 2009.

Το «Τelephone» δεν ήταν μόνο κοσμοϊστορικό όσον αφορά στην ποπ, αλλά και το βίντεο κλιπ του έγινε cult.

Θα μπορούσαν αυτές οι θεωρίες να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ή μήπως οι θαυμαστές της Gaga και της Beyoncé τρέφουν τις δικές τους αυταπάτες;

Στο εννιάλεπτο βίντεο, το οποίο αποτελεί συνέχεια του μουσικού βίντεο «Paparazzi», η Beyoncé βγάζει την Gaga με εγγύηση από τη φυλακή, για να βρεθούν και πάλι σε φυγή από την αστυνομία.

Το βίντεο του 2010 τελείωνε με ένα κείμενο που έγραφε: «To Be Continued…», αλλά 14 χρόνια μετά, δεν έχουμε ακόμα φτάσει στη συνέχεια.

Τώρα, τόσο η Beyhive όσο και τα Little Monsters είναι βέβαιοι ότι το δεύτερο μέρος που περίμεναν χρόνια μπορεί τελικά να είναι καθ’ οδόν.

Η θεωρία των θαυμαστών έχει ως εξής: στο κινηματογραφικό σύμπαν της Lady Gaga, η τραγουδίστρια του «Paparazzi» «συνελήφθη» για τη δηλητηρίαση του φίλου της (τον οποίο υποδύεται ο Alexander Skarsgard) στις 11 Φεβρουαρίου 2010 – μια ημερομηνία που οι θαυμαστές βλέπουν στην αρχή του βίντεο κλιπ «Telephone».

29 Μαρτίου: Tα αποκαλυπτήρια

Την ίδια ακριβώς ημερομηνία, 14 χρόνια αργότερα, η Beyoncé ανακοίνωσε ότι έρχεται το Renaissance Act II.

Η ανακοίνωση της Beyoncé πλαισιώθηκε από ένα σύντομο κλιπ με την Beyoncé να οδηγεί μέσα σε σκονισμένους δρόμους με ένα ταξί με προσαρμοσμένη πινακίδα στο Τέξας που έγραφε «Hold-Em».

Φυσικά, το τραγούδι της Beyoncé αναφέρεται στο περίφημο παιχνίδι πόκερ Texas Hold ‘Em, αλλά οι θαυμαστές της Gaga δεν θα μπορούσαν να μην παρατηρήσουν ότι αυτό ακούγεται πάρα πολύ σαν τον στίχο του «Poker Face»: «I wanna hold ’em like they do in Texas».

Θα μπορούσαν αυτές οι θεωρίες να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ή μήπως οι θαυμαστές της Gaga και της Beyoncé τρέφουν τις δικές τους αυταπάτες; Θα πρέπει απλά να περιμένουμε μέχρι τις 29 Μαρτίου, όταν η Bey κυκλοφορήσει το Act II.

*Με πληροφορίες από Pink News | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Interscope Records

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024