Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga συναντιούνται ξανά πέντε χρόνια μετά το «A Star Is Born»

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga συναντιούνται ξανά πέντε χρόνια μετά το «A Star Is Born»

Οι δυο αστέρες επανενώθηκαν στην πρεμιέρα του Maestro.

Η 37χρονη νικήτρια των 13 Grammy, πόζαρε με τον 48χρονο Κούπερ και την συμπρωταγωνίστριά του στο Maestro, Κάρεϊ Μάλιγκαν, πριν από την προβολή στο Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, την Τρίτη. Η κόρη του Κούπερ, Λία Ντε Σέιν Σάικ Κούπερ, έξι ετών, πόζαρε επίσης με τους σταρ.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν στην ταινία «A Star Is Born» το 2018, στην οποία ο Κούπερ υποδύεται έναν σκληροπυρηνικό μουσικό που γνωρίζει και ερωτεύεται μια νεαρή τραγουδίστρια, την οποία υποδύεται η Gaga.

Φωτογραφία: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Το ζευγάρι παρουσίασε ένα ιδιαίτερο ντουέτο του τραγουδιού, το οποίο έκανε τους θαυμαστές να πειστούν ότι οι σταρ ενδέχεται να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον στην πραγματική ζωή

Η ταινία συγκέντρωσε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Κούπερ και για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Gaga. Ωστόσο έλαβε το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το «Shallow». Το τραγούδι κέρδισε επίσης τρία Grammy.

To «φλογερό» ντουέτο

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ 2019, το ζευγάρι παρουσίασε ένα ιδιαίτερο ντουέτο του τραγουδιού, το οποίο έκανε τους θαυμαστές να πειστούν ότι οι σταρ ενδέχεται να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον στην πραγματική ζωή.

«Όσο σπουδαία κι αν ήταν αυτή η ταινία, αυτό που νομίζω ότι θα κρατήσω για πάντα είναι η σχέση που έχω μαζί της»

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Κούπερ δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι απλά αποφάσισαν να παραμείνουν στο ρόλο τους για να περιορίσουν το άγχος του, καθώς τραγουδούσε ζωντανά στο σόου των βραβείων.

«Απλούστατα από προσωπική άποψη, μειώνει το επίπεδο άγχους», δήλωσε ο Κούπερ. «Ερωτεύονται κατά κάποιο τρόπο σε αυτή τη σκηνή της ταινίας. Είναι εκείνη η εκρηκτική στιγμή που τυχαίνει να τους συμβεί σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους… Θα ήταν τόσο περίεργο αν καθόμασταν και οι δύο σε σκαμνάκια με το βλέμμα στραμμένο προς το κοινό».

Φωτογραφία: WARNER BROS

«Όσο σπουδαία κι αν ήταν αυτή η ταινία, αυτό που νομίζω ότι θα κρατήσω για πάντα είναι η σχέση που έχω μαζί της, γιατί είναι ένας απίθανος άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί της», δήλωσε ο σκηνοθέτης το 2018.

Το ίδιο είπε και η τραγουδίστρια για τον συμπρωταγωνιστή της σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weekly. «Απλώς με άλλαξε», δήλωσε η Gaga για τον ρόλο της στην ταινία. «Το να βλέπω τον Μπράντλεϊ να δουλεύει ήταν πρωτοφανές και στη συνέχεια να τον έχω να πιστεύει σε μένα – μου έδωσε περισσότερα εφόδια για να πιστέψω στον εαυτό μου και απλά νιώθω τόσο ευλογημένη που είχα αυτή την εμπειρία».

*Mε πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: JOHN SALANGSANG | SHUTTERSTOCK

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024