Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με την κόρη του στην πρεμιέρα του «Maestro»

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με την κόρη του στην πρεμιέρα του «Maestro»

Ο λαμπερός ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπράντλεϊ Κούπερ συνοδευόταν από την κόρη του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Maestro».

Η 6χρονη Λία Ντε Σέιν Σάικ Κούπερ συνόδευσε τον διάσημο μπαμπά της Μπράντλεϊ Κούπερ στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας «Maestro» στο Academy Museum of Motion Pictures στο Λος Άντζελες.

Ο λαμπερός ηθοποιός και περήφανος μπαμπάς Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν χαμογελαστός καθώς κρατούσε το χέρι της μικρής του κόρης και πόζαραν στο κόκκινο χαλί.

Στην πρεμιέρα έδωσε το παρών μεταξύ άλλων και η Lady Gaga η οποία πόζαρε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της και την Κάρεϊ Μάλιγκαν

Η Λία έκανε την εμφάνισή της με ένα λεοπάρ φόρεμα Dolce & Gabbana και χρυσές μπαλαρίνες ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις η κόκκινη τσάντα της. Όσο για τον Μπράντλεϊ Κούπερ, επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο μπλε κοστούμι.

Η cameo εμφάνιση της Λία

Σύμφωνα με το IMDb, στην ταινία πραγματοποίησε μια cameo εμφάνιση ως μια νεότερη εκδοχή της Τζέιμι Μπερνστάιν που την υποδύεται η Μάγια Θέρμαν-Χωκ.

Στην πρεμιέρα έδωσε το παρών μεταξύ άλλων και η Lady Gaga η οποία πόζαρε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της και την Κάρεϊ Μάλιγκαν, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πριν από λίγο καιρό ο διάσημος ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο Access Hollywood ότι πέρασε «καταπληκτικά» δουλεύοντας με την κόρη του στο «Maestro».

Και μάλιστα δήλωσε ότι «είχε ρόλο» και δεν ήταν μία σύντομη εμφάνιση.

Η πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix, που χαρακτηρίζεται ως «ένα ερωτικό γράμμα στη ζωή και την τέχνη», απεικονίζει τη σχέση δεκαετιών μεταξύ του συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας Λέοναρντ Μπερνστάιν και της συζύγου του, Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Δεκεμβρίου.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024